Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
19. júna 2021, 8:46
Čas čítania 0:33
Daniel Mikolášik

Kaskadér Alex Harvill zomrel pri pokuse o rekord. Jeho posledný skok zachytili na kameru

Kaskadér Alex Harvill zomrel pri pokuse o rekord. Jeho posledný skok zachytili na kameru
Zdroj: Unsplash/Nandu Vasudevan/volně k užití
NEWS KASKADÉR SMRŤ
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Zahynul po tom, čo nesprávne vymeral dráhu a v plnej rýchlosti vrazil do okraja násypu, ktorý slúžil ako pristávacia rampa.

Známy 28-ročný americký kaskadér na motorke Alex Harvill vo štvrtok trénoval skok na rampe. Mal totiž v pláne zlomiť svetový rekord. 107 metrov dlhý skok sa mu však stal osudným. Zomrel po tom, čo nesprávne vymeral dráhu a v plnej rýchlosti narazil do okraja násypu, ktorý slúžil ako pristávacia rampa, informuje CNN.

Odporúčané
Na Slovensku padol nový svetový rekord. Futbalista spracoval loptu padajúcu z výšky 60 metrov! Na Slovensku padol nový svetový rekord. Futbalista spracoval loptu padajúcu z výšky 60 metrov! 15. júna 2021, 14:03

Celý incident sa odohral na letisku v Grant County v americkom štáte Washington, odkiaľ motorkár pochádzal. Tragický okamih dokonca zachytili na kameru. Video však nie je vhodné pre maloletých a slabé povahy. Harvill sa pokúšal prekonať rekord z 29. marca 2008, ktorý podľa Guinessovej knihy rekordov patrí austrálskemu kaskadérovi Robbiemu Maddisonovi.

„Úprimnú sústrasť Alexovej rodine, priateľom a všetkým jeho blízkym,“ povedal v oficiálnom vyhlásení vyšetrovateľ úmrtia Craig Morrison. Úrad šerifa Grant County však dodal, že Morrisonov tím ešte v piatok vykoná pitvu, aby definitívne potvrdili príčinu a vylúčili cudzie zavinenie.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Alex Harvill (@ah352)

Domov
Zdieľať
Diskusia