Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2021, 14:38
Čas čítania 0:32
Daniel Mikolášik

Tréner Tarkovič urobil veľké zmeny v súpiske, Lobotka opäť nenastúpi. Sleduj zostavu Slovákov proti Švédsku

ŠPORT EURO 2020
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zmeny nastali najmä v strede poľa a v obrane.

Slovenských reprezentantov na majstrovstvách Európy čaká v piatok o 15.00 h druhý skupinový zápas, tentoraz so Švédskom. „Sokoli“ sú na Eure 2020 v dobrej forme, čo dokazuje aj predošlá výhra s favorizovaným Poľskom s výsledkom 2 : 1.

Odporúčané
Partnerky slovenských futbalistov hodnotia ich výkon na majstrovstvách. Prezradili nám, čo pri fandení nesmie chýbať Partnerky slovenských futbalistov hodnotia ich výkon na majstrovstvách. Prezradili nám, čo pri fandení nesmie chýbať 18. júna 2021, 9:30

Náš káder preukázal kvalitnú obranu, ale aj to, že napriek deficitu koncového hráča vieme strieľať góly. Tréner slovenského mužstva Štefan Tarkovič však aj napriek tomu pozmenil zostavu hráčov, ktorí dnes v Petrohrade nastúpia proti Švédom.

Zmeny sa udiali najmä v strede poľa a v obrane. Tréner vymenil krídelníka Lukáša Haraslína za obrancu Martina Koscelníka a namiesto Jakuba Hromadu nastúpi Patrik Hrošovský. Záložník Stanislav Lobotka je veľkou oporou slovenského národného mužstva, opäť nenastúpi. Známy stredopoliar hrá za prestížny taliansky klub SSC Neapol, no v predošlej sezóne toho veľa neodohral.

Základné zostavy na zápas Slovensko – Švédsko
Slovensko: Dúbravka/Pekarík, Škriniar, Šatka, Hubočan/Hrošovský, Kucka/Koscelník, Hamšík (c), Mak/Duda

Švédsko: Olsen/Lustig, Lindelöf, Danielson, Augustinsson/S. Larsson (c), Olsson, Ekdal, Forsberg/Berg, Isak

Domov
Zdieľať
Diskusia