Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2021, 9:30
Čas čítania 3:56
Daniel Mikolášik

Partnerky slovenských futbalistov hodnotia ich výkon na majstrovstvách. Prezradili nám, čo pri fandení nesmie chýbať

Partnerky slovenských futbalistov hodnotia ich výkon na majstrovstvách. Prezradili nám, čo pri fandení nesmie chýbať
Zdroj: Instagram/@nomika17, @danielatwiins, @nikolpolakova
ŠPORT EURO 2020
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Modelky, speváčka či personal shopperka: zoznám sa s partnerkami slovenských futbalistov. Ako hodnotia ich výkony na Eure 2020?

Majstrovstvá Európy vo futbale sú v plnom prúde. Slovenskí reprezentanti zatiaľ odohrali len jeden skupinový zápas s favorizovaným Poľskom, ktorý ovládli 2 : 1. Náš káder preukázal kvalitnú obranu, ale aj to, že napriek deficitu koncového hráča vieme strieľať góly.

Ako zatiaľ hodnotia výkon národného tímu na šampionáte partnerky a manželky slovenských futbalistov? Pýtali sme sa ich aj na to, či drukujú z domu alebo zo štadiónov Eura 2020 zabezpečených protipandemickými opatreniami, ako to prežívajú a čo všetko pri tom nesmie chýbať. V neposlednom rade na to, kto sú, čomu sa venujú či aké majú koníčky.

Odporúčané
PREHĽAD: Začína sa futbalové EURO 2020. Podľa Ladislava Borbélyho môže Slovensko len prekvapiť PREHĽAD: Začína sa futbalové EURO 2020. Podľa Ladislava Borbélyho môže Slovensko len prekvapiť 11. júna 2021, 10:30

Zuzana Mak (Róbert Mak)

Zuzana pochádza z Bratislavy a venuje sa dizajnu. So svojou sestrou majú vlastnú slovenskú značku Mazumis, s ktorou sú na trhu už 5 rokov. Zuzka je manželkou útočníka Róberta Maka, ktorý ako prvý slovenský futbalista skóroval na tohtoročnom európskom šampionáte. Rovnako je aj hrdou maminou dvoch synov Robina a Alexeja.

Ako zatiaľ hodnotí výkon nášho mužstva? „Je to niečo fantastické, veľmi sa tešíme, že prvý zápas zvládli. Držíme im palce, dúfam, že budú mať šťastie,“ prezrádza pre Refresher. Spolu s rodinou, deťmi a priateľmi drukujú doma v Bratislave.

„Pred zápasom sme vždy nervózni, aká bude zostava, a veľmi to prežívame spolu s chlapcami. Nesmie chýbať dobrá nálada, obliekame dresy a fandíme,“ hovorí Zuzana. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Mak (@zuzkamak)

  
Daniela Nízlová (Stanislav Lobotka)

Danielu Nízlovú pravdepodobne nemusíme nijako bližšie predstavovať. Známa slovenská speváčka z dua Twiins sa okrem hudby už niekoľko mesiacov venuje predovšetkým dcérke Linde, ktorú má so slovenským záložníkom zo SSC Neapol Stanislavom Lobotkom.

Odporúčané
10 pozitívnych udalostí z roku 2020 10 pozitívnych udalostí z roku 2020 30. decembra 2020, 17:00

„Samozrejme, fandíme, výkon chalanov je skvelý. Vidieť, že sú vo výbornej forme. Zatiaľ fandíme len z domu, ale budeme aj zo štadióna, pretože ideme celá partia na zápas do Sevilly. Samozrejme, nesmú chýbať slovenské dresy,“ prezradila Daniela.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa DanielaTWiiNS (@danielatwiins)

Tereza Hromadová (Jakub Hromada)

Tereza nám prezradila, že s futbalistom a jej manželom Jakubom Hromadom sa poznajú odmalička, no ich cesty sa spojili až v Londýne, kde vyštudovala medzinárodný manažment na Middlesex University. Momentálne je mamou na plný úväzok a toto radostné obdobie si naplno užíva. Predtým pracovala ako komerčná manažérka v Prahe, kde momentálne manželia žijú.

„Necítim sa na to, aby som si mohla dovoliť hodnotiť ich výkon, pretože sa nepovažujem za futbalového experta. V každom prípade by sme mali všetci oceniť ich snahu a náročnú prípravu, ktorá za tým stojí a ktorú mnoho ľudí prehliada. Každý jeden z nich vrátane trénera a celého realizačného tímu má podiel na úspechu, pretože je to kolektívny, nie individuálny šport,“ hovorí Tereza.

Vzhľadom na to, že sme oproti ostatným súperom malá krajina, hodnotí výkon veľmi pozitívne a každá výhra ju nesmierne teší. Keďže sa im pred dvomi mesiacmi narodilo bábätko, celé dianie sleduje z pohodlia domova.

Odporúčané
Slováci môžu postúpiť na EURO 2020, aj keď skončia v skupine tretí. Cesta vedie cez inú súťaž Slováci môžu postúpiť na EURO 2020, aj keď skončia v skupine tretí. Cesta vedie cez inú súťaž 12. októbra 2019, 14:48

„Ako manželka hráča, ktorému sa po prvýkrát podarilo dostať do reprezentácie, sa nesmierne teším a sledujem každý zápas aj s celou mojou rodinou. Je to pre nás ako taký malý sviatok, keď vieme, že sa blíži deň zápasu. O to viac, ak vieme, že v ňom nastúpi Jakub,“ prezradila.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Тери Коpийкова Hromadová🌸 (@terri_hromadova)

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 99733 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia