Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2021, 20:20
Čas čítania 0:49
Kamila Šebestová

Muž z Popradu údajne dobodal svoju matku. Policajtom otvoril so zakrvavenými rukami

NEWS POLÍCIA SR VRAŽDY
Uložiť Uložené

Blízki 68-ročnej ženy kontaktovali políciu, aby zistila, čo s ňou je. Mestskí policajti ju dnes ráno našli dobodanú na toalete.

V Poprade dnes údajne došlo k vražde ako z hororu. Príbuzní 68-ročnej ženy zavolali na mestskú políciu, aby zistila, prečo z ničoho nič zmizla. Polícia dnes dorazila do rodinného domu v časti Poprad-Veľká. Keď sa pokúšala dostať do domu, dvere im otvoril muž so zakrvavenými rukami. Policajti okamžite pochopili, že niečo nie je v poriadku, a vyzývali ho, aby si dal ruky za hlavu. Celú akciu zachytili na video.

„Kde je tvoja mama?“ kričal na obvineného policajt. „V kúpeľni. Je mŕtva,“ odpovedal muž relatívne pokojným hlasom. Policajti utekali do domu, ženu našli s kuchynským nožom v hrudi. Nedalo sa už nič robiť, žena bola po smrti. Podľa popradskej polície jej syn tvrdil, že sa zabila sama, keď zjedla jeho lieky. 

Na miesto prišlo až 30 policajtov. Otrasení zostali aj susedia, ktorí zosnulú poznali ako milú pani na dôchodku. O jej synovi vedeli, že nie je psychicky v poriadku, navonok sa však javil ako slušný muž. Susedka potvrdila, že bol psychicky chorý. Podľa informácií televízie Markíza mal obvinený nadpriemerne vysoké IQ, lieky predpísané od psychiatra neužíval vždy tak, ako mal. 

Bližšie informácie polícia momentálne nechce zverejniť. Krajský vyšetrovateľ už vedie trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy. To, či bol syn naozaj schopný zabiť svoju matku, už posúdia vyšetrovatelia a psychiatri.

Odporúčané
U pacientov s indickým variantom koronavírusu sa objavili vzácne plesne vedúce až k smrti U pacientov s indickým variantom koronavírusu sa objavili vzácne plesne vedúce až k smrti 15. júna 2021, 18:45
Domov
Zdieľať
Diskusia