Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2021, 16:05
Čas čítania 0:37
Kamila Šebestová

Ruský diplomat zrazil ženu v bratislavskej Mlynskej doline, podľa svedkov bol opitý

NEWS AUTONEHODA RUSKO
Uložiť Uložené

K incidentu došlo v piatok, identitu šoféra sa podarilo potvrdiť až dnes.

V bratislavskej Mlynskej doline došlo v piatok k nehode. Ruský diplomat Anton Goriev, ktorý podľa svedkov šoféroval opitý, zrazil na parkovisku pri supermarkete 51-ročnú ženu.

Auto malo zasiahnuť ženu pravým spätným zrkadlom pri tom, ako nakladala nákup. Následne ju previezli do nemocnice s ťažkými zraneniami. Ruský štátnik podľa portálu tvnoviny.sk šoféroval nekontrolovateľne krížom-krážom po parkovisku aj po chodníku.

Identitu Antona Gorieva v piatok zatajovali, napriek tomu, že už vedeli, o koho presne ide. Polícia prezradila len to, že išlo o diplomata. Stíhať ho preto nezačali, podľa polície konajú v zmysle Viedenského dohovoru o konzulárnych stykoch. 

„Keďže vodičom bola osoba požívajúca výsady a imunity vyplývajúce z jej funkcie, trestné stíhanie začaté nebolo. Dopravná nehoda je momentálne v štádiu vyšetrovania,“ informoval tvnoviny.sk hovorca bratislavskej polície Michal Szeiff.

O zistení identity šoféra dnes informoval portál Topky.sk, podľa ktorého tajomník ruského veľvyslanectva v Bratislave odmietol dychovú skúšku a odišiel z miesta činu. Diplomat sa však ďalší deň rodine zrazenej ženy ospravedlnil. 

Odporúčané
Matovič: Blaha je potkan a trtko, Fico mafiánsky bos. Uveria vám iba tí, ktorí nemajú historickú pamäť Matovič: Blaha je potkan a trtko, Fico mafiánsky bos. Uveria vám iba tí, ktorí nemajú historickú pamäť 15. júna 2021, 14:07
Domov
Zdieľať
Diskusia