Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júna 2021, 13:29
Čas čítania 1:15
Viktor Kniš

Minister vnútra Mikulec prestal nosiť napodobeninu Hublotov za 40-tisíc eur. Vraví, že nevie, či je to legálne

NEWS ROMAN MIKULEC
Uložiť Uložené

Roman Mikulec tvrdí, že už viac nenosí hodinky značky Hublot, ktoré sú podľa jeho slov napodobeninou. „Neviem, či je to legálne, pravdupovediac. Dávam si už na to pozor, ani ich nenosím teraz,“ povedal v Rádiu Expres.

Roman Mikulec v relácii Naživo s Braňom Závodským v Rádiu Expres potvrdil, že prestal nosiť repliku hodiniek značky Hublot Spirit of Big Bang. Originál týchto hodiniek stojí približne 40-tisíc eur, minister vnútra však Refresheru povedal, že ide o dar a napodobeninu, ktorá má pre neho sentimentálnu hodnotu. 

Mikulec si nie je istý, či je legálne nosiť napodobeninu drahých hodiniek. „Dávam si už na to pozor, ani ich nenosím teraz,“ povedal.

V rádiu mal hodinky Breitling Cockpit B50, ktorých cena je viac ako 4-tisíc eur. Tie podľa svojich slov dostal ako dar od rodiny. Podľa jeho slov ide o najdrahšie hodinky z jeho bohatej zbierky, ktorú dal Refresher preveriť viacerým odborníkom. 

Odporúčané
Minister Mikulec nosí 40-tisícový model hodiniek Hublot. Tvrdí, že je to dar a replika Minister Mikulec nosí 40-tisícový model hodiniek Hublot. Tvrdí, že je to dar a replika 8. júna 2021, 12:35

Nosenie fejkových hodiniek samo osebe nie je deliktom. Finančná správa Refresheru potvrdila, že ak nejde o nákup alebo predaj falšovaného tovaru, nejde o trestný čin. 

Domov
Zdieľať
Diskusia