Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2021, 19:17
Čas čítania 0:44
Viktor Kniš

Už u vás nebudeme nakupovať, reagujú Slováci na dúhovú reklamu Dedolesu. Firma prezentuje lásku bez ohľadu na pohlavie

NEWS LGBT+
Uložiť Uložené

Nová dúhová kolekcia Dedolesu sa síce teší veľkému úspechu, nájdu sa však aj zákazníci, ktorí vzhľadom na dúhové ponožky odmietajú v obchode ďalej nakupovať.

Spoločnosť Dedoles sa pridáva k mnohým svetovým aj slovenským firmám, ktoré sa už v rámci svojich kampaňových aktivít postavili za práva homosexuálov a menšín. V príspevku z minulého týždňa dodávajú, že rešpektujú všetky podoby lásky a zabúdajú na stereotypy. 

„Láska je láska. Láska si nevyberá pohlavie či farbu pleti. My v Dedolese rešpektujeme a oslavujeme všetky jej podoby. Zabudni na stereotypy a oslavuj pestrosť lásky spolu s nami,“ vyzýva Dedoles novou kolekciou dúhových ponožiek. Pridali aj fotografiu dvoch mužov držiacich sa za ruky. 

Odporúčané
NAKA sa dostala k najvyšším menám Smeru, tvrdí Remišová. Chce rozpustiť súčasnú SIS NAKA sa dostala k najvyšším menám Smeru, tvrdí Remišová. Chce rozpustiť súčasnú SIS 12. júna 2021, 14:06

Aj keď väčšinu sledovateľov na sociálnej sieti internetového obchodu príspevok nevzrušil, našlo sa niekoľko desiatok homofóbnych sledovateľov, ktorí priamo pod fotografiou hromžia a urážajú páry rovnakého pohlavia aj myšlienku slobody vo všeobecnosti. Našli sa viacerí, ktorí tvrdia, že vzhľadom na túto kampaň nebudú ďalej v obchode Dedoles nakupovať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia