Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2021, 12:34
Čas čítania 0:52
Adam Novosad

V rieke Váh sa utopil 13-ročný Mário. Policajti objavili jeho telo dnes ráno

NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Rodičom povedal, že ide na zmrzlinu, ale v skutočnosti sa šiel s kamarátmi kúpať na rieku Váh.

V rieke Váh sa utopil iba 13-ročný Mário. Včera vo večerných hodinách žiadala polícia o pomoc pri pátraní po nezvestnom chlapcovi, ktorý sa šiel s kamarátmi kúpať do Váhu.

„Chlapec odišiel včera okolo 15.20 h z domu na bicykli s tým, že ide s kamarátom na zmrzlinu. Namiesto toho sa však išiel kúpať na rieku Váh. Krátko po 17.00 h ho mal strhnúť prúd,“ informujú policajti na Facebooku.

Odporúčané
Bola to legalizovaná banková lúpež, smeje sa Floyd Mayweather zo 100 miliónov dolárov za súboj s Loganom Paulom Bola to legalizovaná banková lúpež, smeje sa Floyd Mayweather zo 100 miliónov dolárov za súboj s Loganom Paulom 7. júna 2021, 19:20

V rieke sa nekúpal sám, a tak skupinka kamarátov okamžite po strhnutí chlapca prúdom upozornila okoloidúceho muža. Ten zavolal na tiesňovú linku 112 a začalo sa pátranie po mieste, kam mohla voda Mária odniesť. „Po chlapcovi sa začalo intenzívne pátranie, na ktorom sa zúčastnili policajti, hasiči, ako aj viacerí dobrovoľníci. Po chlapcovi pátrali až do neskorého večera,“ konštatuje Policajný zbor.

Domov
Zdieľať
Diskusia