Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
7. júna 2021, 19:03
Čas čítania 0:44
Jakub Paulík

VIDEO: Dospelá žena sa v škole vydávala za svoju 13-ročnú dcéru. Rozprávala sa s učiteľmi a bola aj v jedálni

ZAUJÍMAVOSTI PODVOD ŠKOLSTVO
Uložiť Uložené

Pri utajení svojej identity jej pomohlo aj ochranné rúško.

Američanka Casey Garcia z amerického štátu Texas sa v škole vydávala za svoju 13-ročnú dcéru. Chcela si tak overiť bezpečnosť miestnej školy a zistiť, či si niekto všimne, že sa pod ochranným rúškom schováva 30-ročná matka jednej zo žiačok, informuje TMZ.

Odporúčané
Mal tri nohy a dva pohlavné orgány. Francúzska prostitútka s dvomi vagínami ho vraj chcela pre seba Mal tri nohy a dva pohlavné orgány. Francúzska prostitútka s dvomi vagínami ho vraj chcela pre seba 7. júna 2021, 9:30

Garcia sa zúčastnila na vyučovaní, obedovala v školskej jedálni a rozprávala sa dokonca s učiteľmi, ktorí spočiatku nemali žiadne podozrenie, že s nimi hovorí dospelá žena. 

Jej identitu napokon odhalila jedna z učiteliek. Zo školy na Garciovú privolali políciu, ktorá ju až o dva dni nato obvinila z nedovoleného vstupu do priestorov školy a zo zásahu do úradných záznamov.

O svoje skúsenosti sa žena podelila s používateľmi Youtubu a tvrdí, že tento experiment podnikla iba preto, aby poukázala na nedostatočnú bezpečnosť na amerických školách. Isté je, že daným pokusom na seba pritiahla nemalú pozornosť.

Jej posledné tri videá iba na Youtube videlo niekoľko stoviek tisíc ľudí. Záznamy zo školy pridala aj na Tiktok a iné sociálne siete. 

Škola, do ktorej sa 30-ročnej Američanke podarilo dostať, v súčasnosti údajne prehodnocuje svoje bezpečnostné opatrenia. Obdobným spôsobom ako Garcia by sa totiž do školy mohol zrejme dostať aj niekto so zámerom deťom v triede ublížiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia