Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2021, 18:22
Čas čítania 0:49
Richard Balog

Značka Louis Vuitton pokračuje v kombinácii poctivého krajčírstva a pouličnej módy aj v sezóne jar 2022

Značka Louis Vuitton pokračuje v kombinácii poctivého krajčírstva a pouličnej módy aj v sezóne jar 2022
Zdroj: Louis Vuitton
MÓDA LOUIS VUITTON MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Virgil Abloh neustále posúva hranice luxusnej módy a tentoraz mu asistuje legendárny návrhár NIGO.

Už sú to viac ako tri roky, čo Virgil Abloh obsadil post umeleckého riaditeľa mužskej sekcie v spoločnosti Louis Vuitton. Americký návrhár postupne mení tvár tradičného módneho domu a prispôsobuje ju nielen svojim vlastným víziám, ale aj súčasnej rýchlej dobe.

Poctivé krajčírstvo teda kombinuje s pouličnou módou, pričom výsledkom sú kolekcie, ktoré sa páčia hlavne mladým ľuďom s plnými peňaženkami, a to znamená spokojnosť vedenia LVMH. 

Na obdobných vlnách sa nesie aj pokračovanie spolupráce s japonským návrhárom NIGOM, ktorý založil legendárnu značku A Bathing Ape®. 

Odporúčané
Toto sú najlepšie tričká s krátkymi rukávmi pre mužov aj ženy, s ktorým zvládneš blížiace sa horúčavy ľavou zadnou Toto sú najlepšie tričká s krátkymi rukávmi pre mužov aj ženy, s ktorým zvládneš blížiace sa horúčavy ľavou zadnou 4. júna 2021, 15:44

Dielo s názvom LV² je súčasťou kolekcie pre-spring 2022 a vizuálne vychádza z kúskov, ktoré značka Louis Vuitton predstavila v marci minulého roka. Obe strany nezostali nič dlžné svojej povesti a výsledkom sú modely oblečenia, obuvi či rôznych doplnkov, ktoré sprevádzajú moderného muža každodenným životom v ruchu veľkomesta. 

Čo sa týka vzhľadu jednotlivých produktov, dominantný je nielen monogram francúzskej firmy, ale aj grafické motívy zvierat spod rúk NIGA či patchwork rôznych vzorov. Celá kolekcia balansuje na hrane elegancie, avšak s výrazným podtónom surovosti ulice a večnej mladosti. Nás azda najviac baví červeno-biela flísová bunda, džínsy so spomínaným monogramom, kožené košele a, samozrejme, cestovné tašky, respektíve kufre. 

Ak patríš medzi fanúšikov basketbalu, určite skontroluj aj kolekciu Louis Vuitton x NBA, ktorá nás zaujala ešte začiatkom tohto týždňa. Teraz si už vychutnaj galériu. 

Louis VuittonLouis VuittonLouis VuittonLouis Vuitton
Zobraziť galériu
(24)
Domov
Zdieľať
Diskusia