Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2021, 17:51
Čas čítania 0:51
Adam Novosad

Influencerka, ktorú vysmiali za biznistriedu, reaguje na hejterov: Teraz si už prémiové sedadlá naozaj zaplatila

Influencerka, ktorú vysmiali za biznistriedu, reaguje na hejterov: Teraz si už prémiové sedadlá naozaj zaplatila
Zdroj: Unsplash/Kevin Woblick/volně k užití
NEWS INFLUENCERI
Uložiť Uložené

Všetkým hejterom ukázala prostredník, pretože za cestovanie v ekonomickej triede sa vraj aj tak nehanbí.

Influencerka Oceane El Himer si začiatkom týždňa spravila hanbu na Instagrame, keď si zapózovala v biznistriede, ale prémiové sedadlá pritom nemala zaplatené.

Na internete sa následne objavila fotka, na ktorej El Himer spokojne sedí v štandardnej ekonomickej triede medzi bežnými pasažiermi, a tak ju ľudia na sociálnych sieťach vysmiali za snahu o propagáciu falošného životného štýlu, informuje LadBible.

Odporúčané
Influencerka sa tvárila, že letí biznistriedou. Cestujúci ju však prekukli a postarali sa jej o hanbu Influencerka sa tvárila, že letí biznistriedou. Cestujúci ju však prekukli a postarali sa jej o hanbu 3. júna 2021, 8:13

 
Mladá hviezda Instagramu sa rozhodne nemôže sťažovať na nedostatok pracovných ponúk, pretože doteraz nazbierala viac ako 850-tisíc followerov, a tak sa rozhodla zareagovať na hejterov. Vo svojom najnovšom príspevku sa usmieva z biznistriedy v lietadle, ktoré podľa všetkého smerovalo na letisko v Dubaji.

Domov
Zdieľať
Diskusia