Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2021, 11:44
Čas čítania 0:49
Daniel Mikolášik

Vdova po Kobem Bryantovi obvinila Nike z neoprávneného predaja tenisiek, ktoré vzdávajú hold jej zosnulej dcére a manželovi

Vdova po Kobem Bryantovi obvinila Nike z neoprávneného predaja tenisiek, ktoré vzdávajú hold jej zosnulej dcére a manželovi
Zdroj: Kevork Djansezian/Getty Images
MÓDA NIKE
Uložiť Uložené

K ich vydaniu vraj nemalo nikdy dôjsť, keďže v apríli tohto roka po dlhých 18 rokoch Vanessa Bryant ukončila spoluprácu s Nike.

Viac než rok po tragickej smrti basketbalovej hviezdy Kobeho Bryanta a jeho 13-ročnej dcéry Gianny jeho manželka Vanessa Bryant obvinila spoločnosť Nike z toho, že vydala neautorizované tenisky s názvom Mambacita.

Ako informuje CBS, model tenisiek vzdáva hold jej zosnulej dcére Gianne, pričom na ich dizajne pracovala samotná Vanessa. Podľa jej slov tenisky neboli schválené na výrobu ani predaj a od športového gigantu očakáva vysvetlenie, prečo sa ich rozhodol vydať bez jej súhlasu.

Odporúčané
VIDEO: Vanessa Bryant mala emocionálny prejav o manželovi na odovzdávaní cien v Basketbalovej sieni slávy VIDEO: Vanessa Bryant mala emocionálny prejav o manželovi na odovzdávaní cien v Basketbalovej sieni slávy 16. mája 2021, 16:57

Na čierno-bielych teniskách spolupracovala Vanessa Bryant spoločne s Nike, avšak k ich vydaniu nemalo nikdy dôjsť, keďže v apríli tohto roka po dlhých 18 rokoch ukončila spoluprácu so spoločnosťou so sídlom v oregonskom Beavertone.

„Tenisky Mambacita neboli schválené na predaj! Chcela som, aby sa predali na počesť mojej dcéry a aby kompletne celý výťažok z predaja poputoval našej nadácii The Mamba & Mambacita Sports Foundation. Avšak zmluvu s Nike som nanovo nepodpísala a rozhodla som sa tenisky nepredávať,“ napísala rozhorčená vdova na Instagrame. 

Domov
Zdieľať
Diskusia