Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2021, 21:09
Čas čítania 0:37
Daniel Mikolášik

Kiná na Slovensku sa opäť otvorili. Tieto filmy prilákali najviac divákov

FILMY A SERIÁLY NAJLEPŠIE FILMY NOVÉ FILMY V KINÁCH (KINOPROGRAM)
Uložiť Uložené

Najviac divákov prišlo počas víkendu na novú verziu animovanej klasiky Tom a Jerry, v top desiatke sa umiestnil aj český film.

Kiná na Slovensku sa po stopke pre koronavírus opäť začali otvárať už vo štvrtok 27. mája, hoci v nich stále platia prísne bezpečnostné pravidlá, ako aj limitovaný počet divákov. Po rokovaní s distribútormi, s dodávateľmi a po príprave na dodržiavanie všetkých opatrení svoje brány otvorili mnohé známe siete kín.

Odporúčané
Recenzia: Mortal Kombat nedáva absolútne žiadny význam, má otrasné postavy a neužiješ si ani fatality Recenzia: Mortal Kombat nedáva absolútne žiadny význam, má otrasné postavy a neužiješ si ani fatality 24. apríla 2021, 15:16

Aj napriek oklieštenému maximálnemu počtu návštevníkov v sále bola účasť počas víkendu pomerne vysoká. Ktoré filmy prilákali milovníkov kinematografie najviac? Únia filmových distribútorov zverejnila údaje o najnavštevovanejších filmoch cez uplynulý víkend.

Domov
Zdieľať
Diskusia