Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. mája 2021, 14:52
Čas čítania 0:51
Kamila Šebestová

Dievča z Oregonu skončilo s ťažkými popáleninami po tom, čo sa snažilo splniť nebezpečnú výzvu na TikToku

Dievča z Oregonu skončilo s ťažkými popáleninami po tom, čo sa snažilo splniť nebezpečnú výzvu na TikToku
Zdroj: Pxhere/Puosst/volně k užití
NEWS NEHODY A ÚMRTIA TIKTOK
Uložiť Uložené

Používatelia TikToku súťažia v tom, kto vytvorí najlepšie video, v ktorom zapália nakreslený obraz na zrkadle.

Na TikToku opäť koluje nebezpečná výzva. Používatelia tejto sociálnej siete sa pretekajú, kto vytvorí zaujímavejšie video so zapáleným obrázkom na zrkadle. Výzva spočíva v tom, že sprejom na vlasy nakreslia na zrkadlo obrázok, ktorý potom zapália zapaľovačom. Následne zhasnú svetlo, aby bolo ich výtvor lepšie vidieť. Na výzvu doplatila trinásťročná Destiny Cranová z Oregonu, ktorá skončila v nemocnici s ťažkými popáleninami.

Výzva zapaľovania zrkadiel.
Výzva zapaľovania zrkadiel. Zdroj: TikTok

Tínedžerka sa pokúšala výzvu splniť spolu s kamarátkou v spálni svojich rodičov. Podľa jej sestry bola na umývadle zavretá fľaša s alkoholom, zlomená sviečka a zapaľovač. Keď došlo k nehode, Destinina kamarátka začala kričať: „Natáča video na TikTok!“  

Destinina mama videla, ako sa jej dcéra pri výzve popálila. „Myslím, že nikto svoju dcéru nechce vidieť v plameňoch. Bolo to strašné,“ povedala. Destiny previezli na jednotku intenzívnej zdravotnej starostlivosti, kde podstúpila operáciu priedušiek. Lekári sa teraz snažia liečiť jej z popálenín kožu na krku a na rukách.


Podľa portálu 7 News Miami sa nehodou momentálne zaoberá portlandský hasičský zbor. Požiarnik Rob Garrison zdôraznil, že takéto výzvy sú nebezpečné pre každého. 

Odporúčané
Influencerka Eugenia mala len 38 kíl, obviňujú ju z úmyselného šírenia anorexie. Ona tvrdí, že nemá žiadny problém Influencerka Eugenia mala len 38 kíl, obviňujú ju z úmyselného šírenia anorexie. Ona tvrdí, že nemá žiadny problém 4. marca 2024, 12:30

„Toto bola možno jedna z najnebezpečnejších vecí, ktoré som zažil, povedal. Podľa jeho slov oheň po kontakte s kožou dokáže spôsobiť popáleniny do niekoľkých sekúnd.

Rodičia sa o týchto veciach musia so svojimi deťmi rozprávať. Takýmto niečím deti neohrozujú len seba, ale aj svoju rodinu a každého, kto sa nachádza v tej istej budove ako ony,“ dodáva.

Odporúčané
Srí Lanka sa topí v plaste: pobrežie zaplavujú tony odpadu z horiacej lode Srí Lanka sa topí v plaste: pobrežie zaplavujú tony odpadu z horiacej lode 30. mája 2021, 7:51
Domov
Zdieľať
Diskusia