Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. mája 2021, 21:25
Čas čítania 0:25
Dominik Vetrák

Vyšiel prvý trailer pre horor Escape Room 2. Noví hrdinovia budú musieť uniknúť z hrôzostrašných pascí

Vyšiel prvý trailer pre horor Escape Room 2. Noví hrdinovia budú musieť uniknúť z hrôzostrašných pascí
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY ESCAPE ROOM 2
Uložiť Uložené

Escape Room 2 dorazí do kín už 16. júla. Sleduj prvý trailer.

Prvý Escape Room sa stal menším hitom. Horor/triler, ktorý sa viac než inšpiroval sériami Kocka či Saw, nás zoznámil s partiou ľudí, ktorých uniesli neznámi páchatelia. Tí pre nich vymysleli špeciálne hádanky a logické úlohy. Ak ich nesplnili a nevyriešili včas, prišli o život.

Odporúčané
Prečo museli Priatelia skončiť, aj keď v sledovanosti absolútne rozprášili aj také hity ako Game of Thrones? Prečo museli Priatelia skončiť, aj keď v sledovanosti absolútne rozprášili aj také hity ako Game of Thrones? 27. mája 2021, 9:33

Niektoré postavy z jednotky prežili a rozhodli sa spojiť, aby páchateľov dolapili. Lenže tí boli niekoľko krokov pred nimi, a tak ich lapili do ďalšej pasce. A ako už trailer naznačuje, tentoraz to bude ešte väčšie, megalomanskejšie a bolestivejšie. Lepšie ti to však prezradí upútavka. Escape Room: Tournament of Champions sa do kín dostane 16. júla. Na pokračovaní robili rovnakí tvorcovia ako na prvej časti.

Domov
Zdieľať
Diskusia