Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. mája 2021, 19:03
Čas čítania 0:57
Dominik Vetrák

Toto sú Eternals, noví marvelovskí hrdinovia. Prečo nebojovali s Thanosom a povedú tím Avengers?

Toto sú Eternals, noví marvelovskí hrdinovia. Prečo nebojovali s Thanosom a povedú tím Avengers?
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY ETERNALS
Uložiť Uložené

Je tu ďalšia marvelovská tímovka plná nových hrdinov, tentoraz s Angelinou Jolie a dvomi obľúbenými hercami z Game of Thrones. Premiéry sa dočkáme ešte tento rok.

Eternals príde do kín 5. novembra a Marvel Studios konečne z filmu odhalili poriadne zábery. Teaser trailer nižšie nám predstavuje tím Eternals a v krátkosti aj jeho jednotlivých členov. Hlas v traileri vysvetľuje, že Eternals žijú na planéte Zem v utajení už tisícky rokov. Pomáhajú ľudstvu, avšak do udalostí na Zemi nikdy priamo nezasahujú.

Teda až doteraz. Vo filme sa stane niečo, čo ich prinúti konať a bojovať. Bude nás veľmi zaujímať, aká hrozba je ešte vážnejšia ako Thanos a vyhladenie polovice, respektíve celého vesmíru. Azda Marvel prišiel s nejakým logickým vysvetlením, prečo Eternals nebojovali proti Thanosovi. Teda okrem toho, že sa do ničoho nechcú pliesť.  

Odporúčané
Recenzia: Army of the Dead Recenzia: Army of the Dead 22. mája 2021, 13:10

Eternals je tímovka hrdinov, no ak by niekto z filmu mal byť hlavnou postavou, šéf Marvelu Kevin Feige tvrdí, že by ňou bola Sersi v podaní Gemmy Chan. Zaujímavé je, že táto herečka už stvárnila inú marvelovskú postavu – Minn-Ervu vo filme Captain Marvel.

Richard Madden je Ikaris, líder tímu Eternals, ktorý dokáže lietať, strieľať laser z očí a má supersilu. Angelina Jolie hrá Thenu so schopnosťou vyrobiť akúkoľvek zbraň z kozmickej energie. Lauren Ridloff hrá Makkariho, prvého nepočujúceho hrdinu v Marvel Cinematic Universe (prepojený filmový a seriálový vesmír marvelovských príbehov).

Brian Tyree Henry hrá Pathosa, prvého homosexuálneho hrdinu v MCU. Okrem nich sa ukážu aj Kumail Nanjiani, Salma Hayek či Kit Harington z Game of Thrones ako Black Knight. Film režírovala Chloe Zhao, ktorá si za Nomadland odniesla Oscara za najlepšiu réžiu ako druhá žena v histórii.

Domov
Zdieľať
Diskusia