Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
24. mája 2021, 12:23
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

Premiér Eduard Heger ukázal na Facebooku manželku, túrou spolu oslávili Európsky deň národných parkov

NEWS VLÁDA EDUARDA HEGERA
Uložiť Uložené

Eduard Heger komunikuje na sociálnych sieťach najmä formálne, z času na čas sa však objaví aj príspevok odhaľujúci jeho súkromie. Sociálne siete si nespravuje sám.

Predseda vlády Eduard Heger síce využíva sociálne siete najmä na prezentovanie svojej práce, z času na čas však pridá aj príspevok zo súkromia. Nedávno na Instagrame ukazoval, ako sa bol dať krátko po otvorení kaderníctiev ostrihať, a dnes pri príležitosti Európskeho dňa národných parkov pridal fotografiu s manželkou Luciou. 

„Slovensko dostalo do daru krásnu prírodu. Naše národné parky sú bohatstvo, na ktoré môžeme byť právom hrdí. Aby mohli byť naďalej našou pastvou pre oči a dušu, tak sa musíme o tento dar aj úctivo starať,“ komentoval predseda vlády svoju fotku na Facebooku. Dodal, že ak nebudeme do prírody zasahovať, odmení nás pokojom. 

Odporúčané
Po vzore Matoviča býva v neskolaudovanom dome aj poslanec OĽaNO Karol Kučera Po vzore Matoviča býva v neskolaudovanom dome aj poslanec OĽaNO Karol Kučera 24. mája 2021, 11:11

Podobný spôsob neformálnej komunikácie na sociálnych sieťach prezentuje aj prezidentka Zuzana Čaputová, ktorá z času na čas pridáva fotky s priateľom Jurajom Rizmanom. Nie je vylúčené, že sa tím spravujúci facebookový účet Eduarda Hegera inšpiroval.

O súčasnom premiérovi je známe, že si účty nespravuje sám, podobne ako veľa iných zaneprázdnených politikov. Igor Matovič je v tejto disciplíne skôr výnimkou ako pravidlom. 

Na rozdiel od Igora Matoviča používa Eduard Heger aj instagramový účet, kde sa podľa opisu snaží „ukazovať pohľad zo zákulisia“. Diváci majú možnosť sledovať napríklad výbery z instagramových príbehov pracovného programu zachytené z pohľadu mediálneho tímu predsedu vlády. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia