Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2021, 14:22
Čas čítania 0:45
Katarína Danková

Mačka v banáne od značky Gucci. Spolupráca módneho domu a streamovacej spoločnosti Crunchyroll, ktorá ťa dostane

MÓDA GUCCI MÓDNY PRIEMYSEL
Uložiť Uložené

Nežartujeme. Japonský anime seriál Bananya si získal svojich fanúšikov vďaka roztomilej predstave mačiek v banánoch. Kolekcia je dostupná na oficiálnom webe talianskeho domu.

Táto spolupráca ťa dostane. Svetovo známy taliansky módny dom sa spojil so streamovacou spoločnosťou Crunchyroll, ktorá sa špecializuje na vysielanie anime, manga a dorama. Spolu vytvorili najroztomilejšiu alebo najinfantilnejšiu kolekciu – výber je na tebe. 

Odporúčané
Nové zábery z pripravovaného House of Gucci pobúrili jej rodinu. Al Pacino je vraj príliš nízky, tučný a škaredý Nové zábery z pripravovaného House of Gucci pobúrili jej rodinu. Al Pacino je vraj príliš nízky, tučný a škaredý 17. apríla 2021, 16:47

Japonská produkčná spoločnosť Gathering (TMS Entertainment) pred piatimi rokmi vytvorila animovanú komédiu, ktorá chytila za srdce milovníkov mačiek. Bananya je seriál, ktorý sleduje život bielej mačky žijúcej v banáne. Celoživotným snom hlavnej postavy je kúpať sa v čokoláde so všetkými svojimi kamarátmi a žiť svoj život čo najlepšie v bežnej domácnosti.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Bananya 🍌💖 (@bananyaofficial)

Domov
Zdieľať
Diskusia