Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. apríla 2021, 16:47
Čas čítania 1:51
Tímea Krauszová

Nové zábery z pripravovaného House of Gucci pobúrili jej rodinu. Al Pacino je vraj príliš nízky, tučný a škaredý

Nové zábery z pripravovaného House of Gucci pobúrili jej rodinu. Al Pacino je vraj príliš nízky, tučný a škaredý
Zdroj: MGM
FILMY A SERIÁLY HOUSE OF GUCCI
Uložiť Uložené

Patrizia Gucciová kritizuje kasting filmu House of Gucci. Herci vraj vôbec neodzrkadľujú krásu a eleganciu jej príbuzných.

Ridley Scott režíruje film o talianskej rodine Gucciovcov. Scenár napísal Roberto Bentivenga podľa knihy The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed z roku 2001. Hlavnou postavou je Patrizia Regganiová (Lady Gaga), exmanželka Maurizia Gucciho (Adam Driver). Regganiová dala svojho manžela zavraždiť po tom, čo zistila, že ju podvádza. Vo väzení strávila 17 rokov a na slobodu sa „čierna vdova“ dostala v roku 2016.

Film by mal mať premiéru v októbri. Nové zábery z natáčania však potomkov módnych návrhárov nepotešili. Patrizia Gucciová, Mauriziova sesternica z druhého kolena, podľa britského Guardianu reagovala na fotky so slovami „hrozné, hrozné, cítim sa urazená“.

Malý, tučný a škaredý

Vo filme účinkujú aj Al Pacino ako Aldo Gucci a Jared Leto ako Paolo Gucci, ktorých sa bulvárnym fotografom podarilo odfotiť počas natáčania. Práve tieto snímky vyvolali vlnu kritiky z radov klanu Gucciovcov, ktorým sa kasting nepozdáva. Herci vraj vôbec neodzrkadľujú krásu a eleganciu členov rodiny. Leto, holohlavý a oblečený vo fialkovom saku, Patriziu Gucciovú pobúril. Ešte viac ju však nahneval výzor Al Pacina.

Domov
Zdieľať
Diskusia