Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2021, 7:02
Čas čítania 0:51
Adam Novosad

Majetná rodina ponúka mzdu 105-tisíc eur dvojici, ktorá sa jej bude starať o súkromný ostrov na Bahamách

Majetná rodina ponúka mzdu 105-tisíc eur dvojici, ktorá sa jej bude starať o súkromný ostrov na Bahamách
Zdroj: Unsplash/iSAW Company/na voľné použitie
NEWS CESTOVANIE
Uložiť Uložené

Exkluzívna pracovná ponuka pozostáva z upratovania a manažovania každodenných povinností v rozľahlom sídle.

Súkromný ostrov na Bahamách neznie ako najhoršie miesto na život. Majetná americká rodina teraz prostredníctvom spoločnosti Polo & Tweed hľadá dvojicu, ktorá má dostatok skúseností s manažovaním domácnosti od upratovania cez varenie až po vozenie hostí z letiska. Za tieto povinnosti je rodina ochotná dvojici ponúknuť plat takmer 105-tisíc eur ročne, informuje Yahoo.

Rodina síce žije v meste Naples na Floride, ale počas pandémie koronavírusu trávi drvivú väčšinu svojho času na svojom súkromnom ostrove na Bahamách. Potenciálnym zamestnancom rodina okrem platu ponúka aj zdravotnú či zubnú starostlivosť zadarmo, služobné auto a, samozrejme, ubytovanie priamo na pozemku, takže dochádzanie do práce v zápchach bude minulosťou.

bahamy
Zdroj: Pixabay

Na americkej Floride vlastní rodina vidiecke sídlo s tromi nehnuteľnosťami obsahujúcimi deväť kúpeľní, zatiaľ čo na Bahamách majú k dispozícii štyri nehnuteľnosti. V každej nájdeš štyri spálne. Tieto informácie treba vziať do úvahy, ak by si sa chcel pokúsiť prácu získať, pretože plat aj benefity znejú skvele, ale pri obrovskej rozlohe oboch sídel nebudeš mať veľa času na oddych.

Odporúčané
Firma vyplatila pracovníkovi mzdu v kryptomene. Keď teraz narástla o 700 percent, jej šéf chce digitálne mince naspäť Firma vyplatila pracovníkovi mzdu v kryptomene. Keď teraz narástla o 700 percent, jej šéf chce digitálne mince naspäť 5. mája 2021, 20:17

Rodina však od svojich zamestnancov vyžaduje prácu päť dní do týždňa od pondelka do piatka medzi ôsmou ráno a piatou poobede. Ak sa chceš o pozíciu uchádzať, musíš mať platný vodičský preukaz aj povolenie na prácu v Spojených štátoch amerických, nastúpiť by si mohol aj ihneď. Rodina však vyžaduje diskrétnosť a manažérske schopnosti, pretože sa budeš stretávať s ľuďmi patriacimi do najvyšších vrstiev spoločnosti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia