Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2021, 18:35
Čas čítania 1:05
Daniel Mikolášik

VIDEO: Peter Sagan dokazuje, že nemá „jeseň kariéry“. Zvíťazil v prvej etape pretekov okolo Romandie

ŠPORT PETER SAGAN
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Sagan si tak pripísal druhé sezónne víťazstvo.

Slovenský cyklista Peter Sagan vyhral 1. etapu pretekov Okolo Romandie. V záverečnom tesnom špurte zdolal Taliana Sonnyho Colbrelliho z Teamu Bahrain Victorious. Sagan si tak pripísal druhé sezónne víťazstvo, píše Cycling-info.

Preteky sa odohrali aj napriek nepriaznivým daždivým podmienkam. Išlo o 168,1 km dlhú trať z Aigle do Martigny. Na pretekoch sa po dvoch rokoch naraz zúčastnili až traja slovenskí cyklisti, a to bratia Saganovci a Erik Baška v drese Bory-hansgrohe. Naposledy sa tak stalo na Tour of California v roku 2019.

Odporúčané
Peter Sagan údajne končí v tíme Bora. Necítim sa starý, ale ak ma nechcú, budem prvý, kto odíde Peter Sagan údajne končí v tíme Bora. Necítim sa starý, ale ak ma nechcú, budem prvý, kto odíde 6. apríla 2021, 13:32

Sagan ďalším víťazstvom dokazuje, že neprežíva „jeseň svojej kariéry“, ako to prednedávnom naznačil šéf jeho tímu Ralph Denk v rozhovore pre nemecký denník Kölner Stadt-Anzeiger. Posledné týždne sa totiž špekuluje o tom, že Sagan po štyroch rokoch skončí v tíme Bora-hansgrohe. Tento rok sa mu totiž v nemeckom zoskupení končí zmluva a podľa všetkého by mal presedlať do belgického tímu Deceuninck – Quick-Step.

Domov
Zdieľať
Diskusia