Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. apríla 2021, 20:00
Čas čítania 0:47
Dominik Vetrák

Marvel chystá Captaina America 4. Nový film sa sústreďuje na Sama a napíšu ho tvorcovia minisérie Falcon a Winter Soldier

Marvel chystá Captaina America 4. Nový film sa sústreďuje na Sama a napíšu ho tvorcovia minisérie Falcon a Winter Soldier
Zdroj: The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY CAPTAIN AMERICA 4
Uložiť Uložené

Film uvidíme najskôr o dva alebo tri roky.

Miniséria The Falcon and the Winter Soldier sa skončila po 6 epizódach len včera. Zdá sa, že Marvel Studios a Disney čakali iba na to, aby oznámili prípravy Captaina America 4, plnohodnotného pokračovania filmovej trilógie.

Captain America bude po Thorovi prvou postavou, ktorá dostane štvrtý sólový film, aj keď je pravda, že zatiaľ čo Thor ostal rovnaký (Chris Hemsworth), Captain America sa zmenil zo Steva Rogersa v podaní Chrisa Evansa na Sama Wilsona v podaní Anthonyho Mackieho. 

So správou o vývoji Captaina America 4 najprv prišiel The Hollywood Reporter. Zároveň informuje, že scenár by mal napísať Malcolm Spellman, ktorý ho tvoril aj pre minisériu The Falcon and the Winter Soldier, kde figuroval aj ako showrunner. Marvel zatiaľ nemá vyhliadnutého žiadneho režiséra.

Odporúčané
Svet Marvelu má nového Captaina America. Sam v médiách rozniesol vládu USA a dal černochom hrdinu, na ktorého môžu byť hrdí Svet Marvelu má nového Captaina America. Sam v médiách rozniesol vládu USA a dal černochom hrdinu, na ktorého môžu byť hrdí 24. apríla 2021, 11:27

Ďalší článok, tentoraz od Deadlinu, spomína aj Chrisa Evansa. Ten údajne s Marvelom rokuje o účasti na nejakom projekte s možnosťou zahrať si ešte v jednom inom. Malo by ísť o odlišný projekt ako Captain America 4. Šéf Marvelu Kevin Feige však prednedávnom povedal, že s Chrisom Evansom vôbec nerokujú.

Tak teda uvidíme. V každom prípade, film Captain America 4 v kinách neuvidíme skôr ako o dva, možno o tri roky. Zároveň nevieme, čo to znamená pre budúcnosť seriálu The Falcon and the Winter Soldier. 

Domov
Zdieľať
Diskusia