Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2021, 11:06
Čas čítania 0:45
Viktor Kniš

Igor Matovič obhajoval Rusov, ktorí nevedia poskytnúť slovenským úradom dokumenty. Vybavil, aby Slovensko nemuselo Sputnik vrátiť

NEWS MOSKVA
Uložiť Uložené

Expremiér a minister financií Igor Matovič informoval na tlačovej konferencii o svojej pracovnej ceste do Moskvy, kde rokoval o Sputniku V.

Igor Matovič zorganizoval tlačovú konferenciu o svojej pracovnej ceste do Moskvy, kde rokoval o ruskej vakcíne Spunik V, ktorú Slovensko nakúpilo v počte 200-tisíc kusov už pred niekoľkými týždňami. Ešte včera napísal na Facebooku vulgárny odkaz „gratulujem, idioti“. Adresoval ho skupine neznámych ľudí, ktorí sú podľa neho vinní za to, že ruská strana požiadala Slovensko, aby vakcíny vrátilo. 

Na tlačovej konferencii Matovič povedal, že „oni“ využili Sputnik V ako geopolitickú zbraň, aby ho zosadili z postu premiéra a Mareka Krajčího z postu ministra zdravotníctva. Minister financií odkazuje na starší prieskum AKO, ktorý si dal urobiť ako premiér. Nešpecifikoval však, kto sú „oni“.

Domov
Zdieľať
Diskusia