Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. apríla 2021, 16:13
Čas čítania 0:57
Richard Balog

Aimé Leon Dore predstavuje spoluprácu so značkou Timberland, vďaka ktorej ovládneš tohtoročnú jar

Aimé Leon Dore predstavuje spoluprácu so značkou Timberland, vďaka ktorej ovládneš tohtoročnú jar
Zdroj: Aimé Leon Dore
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Opustíš svoju komfortnú zónu a vymeníš tenisky za poctivé kožené topánky, ktorých história siaha až do roku 1978?

Ak ešte nepoznáš značku Aimé Leon Dore, mal by si to čo najskôr napraviť. Aktuálne totiž ide o jedného z najsilnejších hráčov na trhu, ktorý len pred niekoľkými dňami vstúpil aj na európsky trh. Nie že by si predtým jednotlivé kúsky nemohol objednávať zo Spojených štátov, ale konečne nemusíš komunikovať s colným úradom a platiť preclenie. 

Zakladateľ Teddy Santis si pre nás pripravil aj ďalšie milé prekvapenie, a to v podobe spolupráce so značkou Timberland. Do predaja totiž uviedli hneď 3 farebné vyhotovenia ikonického modelu kožených topánok Authentic 3-Eye Lug, s ktorými sa nestratíš v dave. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Aimé Leon Dore (@aimeleondore)

Odporúčané
Slovenky a Češky privítali tohtoročnú jar vo veľkom štýle. Toto sú ich najlepšie outfity za uplynulý mesiac   Slovenky a Češky privítali tohtoročnú jar vo veľkom štýle. Toto sú ich najlepšie outfity za uplynulý mesiac 2. apríla 2021, 12:22

Spoločnosť Timberland tento model po prvýkrát predstavila ešte v roku 1978 a vytvorila úplne novú kategóriu obuvi, ktorá v sebe kombinuje hrubú podrážku s prémiovou, ručne robenou vrchnou časťou topánok na čln (boat shoes). 

Domov
Zdieľať
Diskusia