Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. marca 2021, 6:42
Čas čítania 1:21
Marián Mauik Biel

Telekom pridal do všetkých paušálov dáta. Predbehol tým konkurenciu

TECH
Uložiť Uložené

Okrem toho už majú všetci zákazníci s paušálmi nejaký druh nekonečných dát v cene.

Ak máš paušál od Telekomu (alebo sa k tomuto kroku chystáš), tak ťa táto správa poteší. A oranžového a modrého konkurenta zrejme sklame. Telekom ku všetkým paušálom pridal pár gigabajtov, a to permanentne, bez zvyšovania ceny.

Odporúčané
Telekom spúšťa 5G sieť na Slovensku. Zatiaľ len v Bratislave Telekom spúšťa 5G sieť na Slovensku. Zatiaľ len v Bratislave 10. decembra 2020, 11:37

Dlhé mesiace mali Orange, O2 aj Telekom v podstate rovnaké ceny paušálov. Odlišovali sa dodatočnými bonusmi a výhodami. Aktuálne sa jeden z nich rozhodol aspoň trochu odlíšiť.

Všetky programy Nekonečno, Dáta a Ideál dostanú gigabajty navyše od 1. do 22. apríla. Noví zákazníci vlastne už od 30. marca. Ešte viac dát dostanú zákazníci v skupine Magenta 1.

Navyše všetky paušály už budú mať v cene nekonečné pripojenie rýchlosťou 128 kbps. Je to síce drobnosť, ale na posielanie správ cez Messenger by to malo stačiť. Samozrejme, netýka sa to paušálov Nekonečno a Dáta 42, tie majú rýchlosť minimálne 3, respektíve 10 Mbps.

Domov
Zdieľať
Diskusia