Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
21. marca 2021, 11:48
Čas čítania 0:59
Viktor Kniš

Moderátorovi TA3 prišlo zle v priamom prenose a skoro odpadol. Diskusia pokračovala ďalej, ukončili ju však predčasne

NEWS
Uložiť Uložené

Moderátor TA3 sa po krátkej prestávke tváril, akoby sa nič nedialo a nevyjadril sa k tomu, čo sa stalo.

Moderátorovi TA3 Norbertovi Dolinskému prišlo zle v priamom prenose počas vysielania diskusnej relácie V politike. Diváci mali možnosť vidieť, ako dlhoročný politický moderátor zrazu prestal komunikovať a nereagoval ani na výzvy poslancov, aby sa napil.

Kamery ešte zo živého vysielania zachytili, ako k nemu prišli Jana Bittó Cigániková a Ľuboš Blaha a držali ho za rameno, kým poslanec Juraj Krúpa z OĽaNO pohotovo doniesol stoličku. V tom momente reláciu zastavili a odvysielali niekoľko starších reportáži. 

Po približne desiatich minútach TA3 opäť diskusiu pustila, moderátor Dolinský sa však k dianiu pred prerušením nevyjadril a pokračoval vo svojej práci. Nie je jasné, čo presne sa mu stalo, vyzeral však, že mu je na odpadnutie.

Dolinský domoderoval prvý blok relácie so zástupcami parlamentných strán a následne ohlásil, že kvôli indispozícii ukončuje nedeľnajšie V politike predčasne. Podľa programu mala relácia pokračovať do 13:00.

Odporúčané
Ako Sulík odpálil koaličnú krízu ešte v apríli 2020 slovami „kvôli 800 mŕtvym na chrípku ročne si ekonomiku nelikvidujeme“ Ako Sulík odpálil koaličnú krízu ešte v apríli 2020 slovami „kvôli 800 mŕtvym na chrípku ročne si ekonomiku nelikvidujeme“ 21. marca 2021, 10:30

Jana Bittó Cigániková zo strany Sloboda a Solidarita potvrdila, že ak nedôjde k dohode v koalícii, tak do utorka podajú všetci ministri za SaS demisiu. Cigániková síce vyzdvihla prednosti Igora Matoviča a skonštatovala, že má veľkú zásluhu na úspešnom boji s korupciou, jedným dychom však dodáva, že práve predseda vlády je problémom, kvôli ktorému SaS vo vláde ďalej nechce byť.

Cigániková tiež pripúšťa, že by Matovič mohol byť ministrom vo svojej vláde a hnutiu OĽaNO by zostal aj post predsedu vlády. 

Poslanec Krúpa z OĽaNO vytýkal kolegom z koalície, že nie vždy stáli za chrbtom Igora Matoviča, neodpovedal však priamo na otázku, či by mala prísť zmena na poste premiéra. 

Domov
Zdieľať
Diskusia