Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2021, 11:23
Čas čítania 0:46
Adam Novosad

VIDEO: Thajský premiér nastriekal na novinárov dezinfekciu, keď sa ho pýtali na vládnu krízu

VIDEO: Thajský premiér nastriekal na novinárov dezinfekciu, keď sa ho pýtali na vládnu krízu
Zdroj: Thai Government House/SCMP Clips/Youtube Reprofoto
NEWS THAJSKO
Uložiť Uložené

V minulosti hádzal po kameramanovi banánové šupky alebo na tlačovú konferenciu priniesol svoju kartónovú figurínu.

Thajský premiér Prajutch Čan-Oča sa na tlačovej konferencii vyhol nepríjemným otázkam o vládnej kríze tak, že na novinárov začal striekať dezinfekciu. Otázky o zmenách vo vládnom kabinete prichádzajú po tom, čo minulý týždeň skončili traja ministri vo väzení za vzburu na protestoch spred siedmich rokov, informuje The Sydney Morning Herald.

Odporúčané
Bez testu a karantény. Zanzibar si dovolenkári zo Slovenska zamilovali, lebo tam neveria na koronu a cena je 1 000 eur na týždeň Bez testu a karantény. Zanzibar si dovolenkári zo Slovenska zamilovali, lebo tam neveria na koronu a cena je 1 000 eur na týždeň 7. marca 2021, 12:30

Na novinárov sa osopil s otázkou, či by on ako premiér nemal o zmenách vo vláde vedieť prvý. Otázka sa mu očividne nepáčila, lebo na ňu ani po naliehaní neposkytol žiadnu odpoveď. Namiesto toho zišiel z pódia, kde mal pripravený mikrofón s fľaštičkou s dezinfekčným prostriedkom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia