Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2021, 12:26
Čas čítania 0:59
Adam Novosad

Neuvážené, provokujúce a niekedy infantilné statusy pokračujú. Premiér schytáva tvrdú kritiku od vlastného poslanca z OĽaNO

NEWS IGOR MATOVIČ OĽANO SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Ján Krošlák na svojom Facebooku tvrdo skritizoval štýl vládnutia súčasného premiéra.

Na Igora Matoviča sa najnovšie začína valiť tvrdá kritika z vlastných radov. V statuse na Facebooku mu poslal viacero odkazov poslanec OĽaNO Ján Krošlák, ktorý má pocit, že nastal čas pozrieť sa do zrkadla. „Už ma nebaví pozerať do očí priateľom, ktorí pri pohľade na mňa vidia automaticky nášho šéfa a klopkajú si neveriacky prstom na čelo,“ píše na sociálnej sieti.

Odporúčané
Matovič: Sputnik môžeme vrátiť späť do Ruska, ľudí na Facebooku sa pýta, ako by rozhodli Matovič: Sputnik môžeme vrátiť späť do Ruska, ľudí na Facebooku sa pýta, ako by rozhodli 4. marca 2021, 10:20

Štýl vládnutia súčasného premiéra je podľa Krošláka diagnózou. „Z politického marketingu a freestylu premiéra sa stáva diagnóza, ktorá má charakter veľkej alergie väčšiny Slovákov na jeho osobu,“ ostro konštatuje poslanec. Podľa neho v parlamente za stranu OĽaNO nesedí stádo oviec, ale inteligentní ľudia s vlastným názorom, z ktorých viacerí majú väčšie predispozície vládnuť tejto krajine ako Igor Matovič.

 

Prisiel cas pozriet sa do zrkadla, pan Premier. Rozhodol som sa vypustit tohto gina z flase len preto, lebo uz ma nebavi...

Posted by Ján Krošlák on Thursday, March 4, 2021

Krošlák za stratou popularity v prieskumoch medzi voličmi nevidí len koronavírus. S dobrým premiérom by ľudia v najhoršom prípade mali nesúhlasiť, nie ho neznášať, ako sa dnes deje na Slovensku. „Pokles preferencií OĽaNO vôbec nesúvisí s covidom, veľká väčšina Slovákov nie sú hlupáci, ale priamo súvisí so správaním premiéra,“ vysvetľuje.

Na záver Krošlák objasňuje, že naďalej zostáva poslancom vládnej koalície, a želá si, aby v súčasnom zložení dovládla. Matovič by však podľa neho mal prestať vládnuť, ako keby bol v opozícii, a mal by viac používať slovo my namiesto slova ja. A poradcom v okolí premiéra odporúča, aby mu boli schopní častejšie povedať slovo nie.

Domov
Zdieľať
Diskusia