Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. februára 2021, 9:54
Čas čítania 0:50
Adam Novosad

Nejdeme zatvárať fabriky, vyhlásil premiér Matovič. Je to úplne krajná možnosť, ale zatiaľ sa musíme zjednotiť

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Predseda vlády sa rozhodol reagovať na fámy kolujúce vo verejnom priestore.

Zatiaľ sa nechystáme zatvárať fabriky a továrne. Predseda vlády Igor Matovič v statuse na Facebooku reagoval na fámy, ktoré sa podľa neho šíria v médiách, kde sa otvorene diskutuje o tom, či chystané zmeny Covid automatu budú znamenať tvrdý lockdown a pozastavenie výroby. 

Odporúčané
Bulhari spustili očkovanie celého obyvateľstva. Vakcínu dostaneš v akomkoľvek veku Bulhari spustili očkovanie celého obyvateľstva. Vakcínu dostaneš v akomkoľvek veku 26. februára 2021, 9:22

„Vzhľadom na to, že tieto chýry môžu mať devastačné účinky na investičné rozhodnutia a zásadne ovplyvniť obraz slovenského podnikateľského prostredia, musím tieto chýry dementovať. Nie je to pravda,“ skonštatoval premiér. Zatváranie fabrík označil za krajnú možnosť, ku ktorej síce niektoré krajiny pristúpili, ale Slovensko má pred sebou stále možnosť zjednotiť sa a vírus poraziť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia