Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2021, 17:03
Čas čítania 0:45
Richard Balog

Argentínsky umelec predal virtuálny nábytok za viac ako 370 000 eur. Majitelia ho môžu využiť napríklad v hre Minecraft

Argentínsky umelec predal virtuálny nábytok za viac ako 370 000 eur. Majitelia ho môžu využiť napríklad v hre Minecraft
Zdroj: Andrés Reisinger
KULTÚRA
Uložiť Uložené

Andrés Reisinger rozširuje realitu a poukazuje na hybridnú éru, v ktorej je umenie oslobodené od akýchkoľvek časových či priestorových obmedzení.

Rovnako, ako hudba či móda, tak ani umenie a priemyselný dizajn nemajú žiadne limity. Najnovšie nás o tom presvedčil Andrés Reisinger, ktorý prostredníctvom aukcie predal kolekciu virtuálneho nábytku za viac ako 370 000 eur

Argentínsky dizajnér veľmi šikovne využil technologický pokrok, kultúrne zmeny a taktiež súčasnú pandémiu, ktorá urýchlila rozmach digitálneho sveta. 

Odporúčané
Čierna fasáda, ktorá ukrýva svetlý interiér alebo dokonalá prestavba staršej chaty z minulého storočia od českých architektov Čierna fasáda, ktorá ukrýva svetlý interiér alebo dokonalá prestavba staršej chaty z minulého storočia od českých architektov 19. februára 2021, 12:54

The Shipping, ako znie názov kolekcie, sa skladá z veľmi nápaditých kusov nábytku, ktorý v sebe spája predstavivosť autora s hmatateľnosťou, čím ohlasuje hybrydnú realitu a podľa všetkého, ide o prekvapivo lukratívnu záležitosť hodnú investície. 

Domov
Zdieľať
Diskusia