Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. marca 2021, 8:06
Čas čítania 4:35
Dominik Vetrák

10 najočakávanejších filmov a seriálov, ktoré v marci uvidíme na Netflixe, HBO či Amazone

FILMY A SERIÁLY PROGRAM STREAMINGOVÝCH SLUŽIEB
Uložiť Uložené

V marci ponúknu atraktívny obsah azda všetky streamovacie platformy.

Začal sa marec a kiná stále nie sú otvorené. To znamená, že aj naďalej sa musíme spoliehať na streamingové platformy a dúfať, že na nich nájdeme kvalitné filmy a seriály. V marci toho dorazí naozaj veľa, pričom sa dočkáme aj simultánnych premiér v kinách a na HBO Max či Disney+.

Odporúčané
Teórie o WandaVision: Kto je v skutočnosti Scarlet Witch, ako do toho zapadajú mutanti a uvidíme celkom iného Visiona? Teórie o WandaVision: Kto je v skutočnosti Scarlet Witch, ako do toho zapadajú mutanti a uvidíme celkom iného Visiona? 28. februára 2021, 10:28

Amazon Prime

Coming 2 America – 5. 3. 

Ide o pokračovanie dnes už kultovej komédie. Zažiaril v nej okrem iných aj Eddie Murphy, ktorý si zahral Akeema – princa fiktívnej zeme Zamunda. Prvýkrát v živote navštívil USA a z toho plynulo množstvo vtipných situácií. 

Akeem si v USA hľadal manželku, pričom vystupoval ako chudobný muž. V novej časti sa dozvedá, že má v Amerike syna. Musí sa teda znova vydať do USA. Z traileru je jasné, že nás čakajú ďalšie bláznivé scény a humor podobný tomu z jednotky. Okrem Murphyho uvidíme aj Jamesa Earla Jonesa, Wesleyho Snipesa, Arsenia Halla a ďalších. A vracajú sa aj dôchodcovia v holičstve z jednotky, ktorých opäť stvárnili Eddie Murphy a Arsenio Hall pod nánosmi mejkapu.

Invincible – 26. 3. 

Hlavnou postavou je tínedžer Mark Grayson. On sám je normálny chlapec, akurát jeho otec je najsilnejším človekom na planéte. Krátko po 17. narodeninách však začína Mark objavovať vlastné schopnosti a rozhodne sa vydať v šľapajach svojho otca. Invincible však nie je seriál pre deti.

Odporúčané
Konkurencia Netflixu v apríli konečne ukazuje svoju silu. Ktorá streamingová služba zabojuje o najlepší seriál mesiaca? Konkurencia Netflixu v apríli konečne ukazuje svoju silu. Ktorá streamingová služba zabojuje o najlepší seriál mesiaca? 9. apríla 2024, 16:30

Hrdinom tu zloduchovia lámu kosti, riešia sa seriózne témy a množstvo scén je doslova nepríjemných. Ak máš rád superhrdinské príbehy v brutálnom štýle The Boys, Invincible by sa ti mohol veľmi zapáčiť. 

Netflix

Moxie – 3. 3. 

Netflix si oproti predošlým mesiacom dáva trochu oddych, keďže ti dnes od neho odporučíme len dve veci. Prvou je celovečerný film Moxie. Ten sleduje príbeh Vivian, ktorá je na strednej škole svedkom a aj obeťou utláčania dominantnými mužmi.

Inšpirovaná novou kamarátkou sa to však rozhodne zmeniť a v škole založí klub, ktorý sa pustí do boja proti všetkým, nielen rodovým nespravodlivostiam. V jednej z hlavných úloh sa predstaví Amy Poehlerová, ktorá sa chopila aj réžie.


Pacific Rim: The Black – 4. 3.

Pacific Rim od Guillerma del Tora bol veľmi slušný sci-fi blockbuster, a aj keď má svoje chyby, vždy si ho radi pozrieme. Mlátenie obrovských robotov s príšerami je proste dokonalá kinozábava. Pokračovanie pravdepodobne značku potopilo, keďže šlo o kritikmi odsúdený kasový prepadák. 

Namiesto ďalšieho filmu sa teda dočkáme animovaného seriálu. Konkrétne pôjde o anime, čiže japonskú produkciu. Dej nás zavedie do Austrálie, ktorú úplne ovládli Kaiju. Hlavnými postavami sú súrodenci, ktorí objavia starého, takmer nepojazdného Jaegera (robota) a rozhodnú sa s ním bojovať proti príšerám a zistiť, čo sa stalo s ich rodičmi.

HBO Max

Justice League: Snyder Cut – 18. 3.

Mýtický režisérsky zostrih Zacka Snydera konečne uzrie svetlo sveta. Ten projekt nedokončil vzhľadom na samovraždu svojej dcéry. Dokončoval ho Joss Whedon, no a ten robil „dotáčky“ a pridával rôzne scény. Niektoré chcel mať vo filme on sám, iné chcelo štúdio. Viac sa o vzniku novej verzie dozvieš tu.

Odporúčané
Nové seriály a filmy v marci: vysekaný Jake Gyllenhaal, návrat X-Mena a Invincible či vražda Lincolna v konšpiračnom rúchu Nové seriály a filmy v marci: vysekaný Jake Gyllenhaal, návrat X-Mena a Invincible či vražda Lincolna v konšpiračnom rúchu 8. marca 2024, 14:30

Snyder Cut bude mať štyri hodiny. Všetky scény budú dokončené aj z hľadiska vizuálnych trikov, takže sa dočkáme plnohodnotného blockbustera. Teš sa na nové scény s každým členom Justice League, viac priestoru dostanú aj záporáci, Joker zo Suicide Squad a ďalšie vystrihnuté postavy z pôvodnej verzie.

Godzila vs. Kong – 30. 3. 

Každý už netrpezlivo čaká, ako dopadne súboj dvoch monštruóznych gigantov. Režisér Adam Wingard sľúbil, že to nebude žiadna remíza a jeden z nich vyhrá. Otázne je, či Godzilla v tomto filme bude ozajstná Godzilla a nepôjde o jej dieťa alebo MechaGodzillu. Nakoniec, Godzilla aj Kong sú tie „lepšie“ z monštier, takže by mohli spolupracovať (očakáva sa aj, že na konci sa spoja proti skutočnému záporákovi). 

Čo ich teda vyprovokuje? Zdá sa, že Godzillu niečo ovláda, respektíve negatívne ovplyvňuje jej správanie. Ľudstvo si s ňou nevie rady, a tak siahne po jedinom riešení. Godzille sa dokáže postaviť iba King Kong. Prevezú ho teda z Ostrova lebiek do USA, no ešte predtým sa dočkáme súboja v oceáne. Na prevoz Konga použijú mladé dievča, ktoré s ním nejakým spôsobom dokáže komunikovať.

Hulu

Solar Opposites – 26. 3.

Komediálny animovaný seriál od tvorcov Ricka a Mortyho má za sebou prvú sériu, ktorú sme v našej recenzii dosť pochválili. Seriál je rozdelený na dve dejové línie. Prvou je hlavná linka okolo mimozemšťanov z planéty Schlorp. Korvo je vedec, Terry odborník na bytosť menom Pupa a Yumyulack a Jesse sú v podstate tínedžerské verzie mimozemšťanov.

Odporúčané
5 najlepších nových seriálov a filmov na Netflixe v marci 2024: sci-fi konkurencia Game of Thrones aj štýlová britská gangsterka 5 najlepších nových seriálov a filmov na Netflixe v marci 2024: sci-fi konkurencia Game of Thrones aj štýlová britská gangsterka 3. marca 2024, 13:10

Príbeh sa začína niekoľko mesiacov po tom, ako stroskotajú na Zemi. Ich planéta totiž vybuchla, oni však stihli uniknúť. Zobrali so sebou aj bytosť menom Pupa, ktorá sa v istom bode svojho života transformuje do svojej pravej podoby, pohltí Zem a znovu vytvorí planétu Schlorp. Veľmi nás baví aj druhá časť seriálu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia