Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. februára 2021, 9:24
Čas čítania 0:35
Adam Novosad

Cez Apple Pay už v obchodoch zaplatíš svojím Bitcoinom

NEWS BITCOIN KRYPTOMENY
Uložiť Uložené

Vďaka integrácii platobnej karty od BitPay nemusia obchodníci ani špecificky akceptovať kryptomeny.

Svet kryptomien rastie rýchlejšie, ako verejnosť očakávala. Najnovšie si užívatelia ekosystému kalifornskej spoločnosti Apple môžu uľahčiť platenie v obchodoch tak, že cez službu Apple Pay budú míňať svoje Bitcoiny.

Odporúčané
Paris Hilton oslavuje 40. narodeniny. Mladučká pózovala s odhaleným dekoltom, prišla o dedičstvo, ale aj tak zarába milióny Paris Hilton oslavuje 40. narodeniny. Mladučká pózovala s odhaleným dekoltom, prišla o dedičstvo, ale aj tak zarába milióny 17. februára 2021, 14:30

Vďaka predplatenej karte BitPay Prepaid Mastercard si užívatelia môžu tento platobný spôsob vložiť do Apple Wallet aj Apple Pay a platiť tak, akoby používali bežnú menu, informuje Cnet

BitPay je služba, ktorá integruje peňaženku na kryptomeny so službami spoločnosti Mastercard, ktorá jej sprostredkuje samotné platobné karty použiteľné v akýchkoľvek obchodoch.

Domov
Zdieľať
Diskusia