Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. februára 2021, 7:03
Čas čítania 0:55
Katarína Danková

Svoj značkový skúter môžeš mať aj ty. Nová kolekcia doplnkov Supreme na jar/leto 2021 dostupná už od 18. februára

NEWS SUPREME
Uložiť Uložené

Spoločnosť Supreme predstavila doplnky, ktoré vychádzajú v rámci kolekcie jar/leto 2021. Medzi nimi nájdeš aj skúter, chladničku, stoličky, fotoaparát a ďalšie vychytávky.

Ak si Supreme maniak, určite ťa tieto netradičné novinky z ich dielne potešia. Okrem novej odevnej kolekcie Supreme na túto jar a leto, ktorá sa inšpirovala hudbou a ikonickými spevákmi či muzikantmi, prichádza značka so spoluprácami vo forme (ne)tradičných doplnkov. Značky ako Sea-Doo, Jostens, Yashica, AKAI, Vitra či Smeg jej v tom pomohli.

Odporúčané
Zberateľ predáva kolekciu Supreme tričiek, ktorú kompletizoval 6 rokov: Chystá sa ju vydražiť za 2 milióny dolárov Zberateľ predáva kolekciu Supreme tričiek, ktorú kompletizoval 6 rokov: Chystá sa ju vydražiť za 2 milióny dolárov 25. novembra 2020, 8:13

Streetwear-ová značka tentokrát ponúka rozsiahlu škálu lifestyle-ových produktov s potlačou alebo označením loga Supreme. Najväčším pútačom je bezpochyby čierny vodný skúter SPARK TRIXX s bielym názvom značky a tzv. nálepkovým motívom. Na jeho vzhľade sa podieľala firma Sea-Doo.

Ďalšou oslnivou položkou je prsteň v spolupráci s firmou Jostens, ktorá vyrába okrem iného aj pamätné predmety. Pozlátený prsteň 23k zlatom sa bude vyrábať aj v striebornej verzii. Pre milovníkov fotografie je zaujímavý aj fotoaparát Yashica MF-1 dostupný v dvoch farbách typických pre Supreme: čierna a červená. 

Domov
Zdieľať
Diskusia