Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
8. februára 2021, 17:44
Čas čítania 1:01
Lukáš Čelka

Slaytiiina si vo videu vymenil názory o LGBT témach s Líviou Garčalovou. Argumentami ju veľakrát dostal do úzkych

NEWS SLAYTIIINA
Uložiť Uložené

Jediná vec, v ktorej sa počas videa obaja zhodli bola, že sa nezhodli v ničom.

Takýto duel by v minulosti určite nikto nečakal. Adam Nemeček aka Slaytiiina si s Líviou  Garčalovou vymenili názory o LGBT komunite či interrupciách. Spoločne rozoberali témy ako adopcia detí homosexuálnymi pármi, operácie zmeny pohlavia alebo PRIDE.

Nemeček sa snažil pomerne rozumne vyvrátiť stredoškoláčkine predsudky voči rôznym témam, ktoré odsudzovala vo svojich videách pre pronárodný portál Kulturblog. Garčalová je napríklad stritkne proti adopcii detí homosexuálnymi pármi. Podľa jej slov je dostatok heterosexuálnych párov, ktoré si chcú adoptovať dieťa, pričom deti adoptované homosexuálmi by sa vraj stretávali s rôznymi predsudkami, ktoré by na dieťa mohli pôsobiť negatívne. 

Odporúčané
Rakúsko uvoľňuje opatrenia: Otvára obchody, školy i kaderníctva Rakúsko uvoľňuje opatrenia: Otvára obchody, školy i kaderníctva 8. februára 2021, 14:51

Nesúhlasí ani s potratmi a už vôbec nie s operáciami pohlavia. Slaytiiina sa voči nej však argumentačne vyzbrojil a miestami priviedol Líviu svojimi otázkami a námietkami do úzkych.

Domov
Zdieľať
Diskusia