Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. januára 2021, 19:14
Čas čítania 0:59
Lukáš Čelka

Andrej Danko: Pán premiér, príjmite moju žiadosť pomôžem Slovákom dostať sa ku Sputniku

NEWS SPUTNIK
Uložiť Uložené

Danko tvrdí, že môže prísť čas, kedy množstvo západných vakcín nebude stačiť a bude treba nakupovať vakcínu z východu.

Andrej Danko uverejnil na svojom Facebooku video, prostredníctvom ktorého žiada premiéra Igora Matoviča o stretnutie k ruskej vakcíne. Podľa neho môže prísť čas, že množstvo západných vakcín nebude stačiť a bude treba nakupovať vakcínu z východu. Danko tvrdí, že vie pomôcť, odvoláva sa na „nespočetné množstvo" vzťahov, ktoré v minulosti nadviazal s Ruskom.

Odporúčané
Fico počas diskusie vyzval Remišovú, aby si zavolala na koberec ministerku spravodlivosti, kvôli jej vyjadreniu v seriáli Pumpa. Fico počas diskusie vyzval Remišovú, aby si zavolala na koberec ministerku spravodlivosti, kvôli jej vyjadreniu v seriáli Pumpa. 23. januára 2021, 15:04


„Mám za sebou niekoľko telefonátov s ministrom, ktorý je priamo zodpovedný za vakcínu Sputnik. Mám informácie, ktoré vám môžu pomôcť, ale hlavne mám informácie, ktoré môžu zabezpečiť Sputnik pre Slovákov," hovorí Danko. Dodal, že Európska komisia neodopiera právo jednotlivým štátom na výber vakcíny, takto podľa neho koná napríklad Maďarsko.

Domov
Zdieľať
Diskusia