Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
22. januára 2021, 23:08
Čas čítania 0:43
Dominik Vetrák

Netflix už pracuje na 2. sérii seriálu Bridgerton

FILMY A SERIÁLY BRIDGERTON
Uložiť Uložené

Netflix odklepol 2. sériu svojho úspešného seriálu.

Bridgerton je obrovský hit. Seriál videli na Netflixe desiatky miliónov divákov a aj mesiac po premiére sa stále radí k tomu najpozeranejšiemu, čo platforma ponúka. Nie je preto teda žiadnym prekvapením, že Netflix tvorcom odklepol prípravy druhej série, na ktorej sa už teraz pracuje. 

2. séria sa zameria na Lorda Anthonyho Bridgertona (Jonathan Bailey). Venovala sa mu aj druhá kniha v sérii, podľa ktorej vznikol aj samotný seriál. Vzhľadom na to, že už prvá séria sa trochu od knihy odklonila, môžeme čakať, že ani jej pokračovanie nebude vernou kópiou predlohy.

Odporúčané
10 najlepších seriálov roka 2020 10 najlepších seriálov roka 2020 2. januára 2021, 9:39

Natáčanie 2. série začne na jar, takže premiéry sa dočkáme niekedy začiatkom roka 2022. Ak hľadáš niečo podobné, skús siahnuť po Downton Abbey a z filmov zase po Emme či Little Women. V prípade posledných dvoch menovaných ide o kvalitnejšie kúsky ako Bridgerton, akurát bez sexu. 

Knižnou predlohou pre príbeh bola séria od Julie Quinn. Osem kníh, ktoré patria do červenej knižnice, sa vyznačujú ľahším autorským štýlom, šteklivými scénami a množstvom romantických zápletiek. Musíme povedať, že seriálu sa tieto kritériá podarilo zachovať a napriek tomu, že nejde o skvost pre náročných divákov, dokážeš si pri ňom oddýchnuť.

Domov
Zdieľať
Diskusia