Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2021, 20:15
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

Separ sa v skladbe lúči s Tinou a rapuje o úspešnom boji s rakovinou. Počúvaj jeho zhrnutie roka 2020

HUDBA SEPAR
Uložiť Uložené

Separ vydáva úprimné a otvorené zhrnutie najhoršieho roka vo svojom živote.

Separ už síce fanúšikom vyrozprával všetko, čo zažil v roku 2020, teraz však vydáva aj sľubovanú skladbu, v ktorej zhrnul pocity eufórie z úvodu roka, následný rozvod a niekoľko náročných mesiacov s rakovinou.

Prešiel si vyčerpávajúcim procesom liečby a absolvoval niekoľko kôl chemoterapií, ktoré boli podľa neho ťažkou skúškou pre telo aj psychiku. Dnes je podľa lekárov definitívne zdravý, aj keď bude musieť ešte niekoľko rokov absolvovať pravidelné vyšetrenia. V skladbe popisuje, čo zažil a ďakuje každému, kto pri ňom v najťažších momentoch života stál.

Odporúčané
Separ o koronavíruse: Je to zvláštna choroba, 5 hodín mi je dobre, 4 hodiny zle, teplota skáče z 39 na 36,5 Separ o koronavíruse: Je to zvláštna choroba, 5 hodín mi je dobre, 4 hodiny zle, teplota skáče z 39 na 36,5 20. januára 2021, 9:23

Separ momentálne bojuje s koronavírusom, priebeh jeho ochorenia je však relatívne mierny.  

Na Instagrame preto zverejnil aj podrobnejší popis, pričom charakteristikou v jeho prípade je striedanie dobrých a zlých momentov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia