Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2021, 12:50
Čas čítania 0:45
Viktor Kniš

Boráros sa stretáva s nesprávnymi ľuďmi, mám obavy o jeho kariéru a život, tvrdí Novotný z Oktagonu

ŠPORT GÁBOR BORÁROS
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ondřej Novotný z organizácie Oktagon sa vyjadril na adresu slovenského bojovníka Gábora Borárosa, ktorý je podľa neho na okraji priepasti.

Gábora Borárosa čaká v najbližšom Oktagone 21 náročný zápas s Matúšom Jurčákom, ktorý môže určiť ďalšie smerovanie šikovného slovenského bojovníka. Sily si zmerajú už 30. januára. 

 
V súvislosti s miestami kontroverznou osobou zápasníka sa k dôležitosti tohto zápasu vyjadril jeden zo zakladateľov organizácie Oktagon Ondřej Novotný. Boráros síce rýchlo v prvých zápasoch vyletel, dlhšie sa mu však nedarí a z posledných 7 zápasov odchádzal ako porazený až 4-krát. 

Odporúčané
Gábor Boráros neberie steroidy, vezme ťa však so sebou rozbiť sa na Balaton. MMA zápasník číta komentáre hejterov Gábor Boráros neberie steroidy, vezme ťa však so sebou rozbiť sa na Balaton. MMA zápasník číta komentáre hejterov 7. novembra 2020, 14:19

 
„Všetci cítime, že Gábor stojí na okraji priepasti. Je prvá skutočná a veľká hviezda domácej scény, svojho času väčšia než Karlos Vémola alebo ktokoľvek iný,” vyhlásil v MMA Letem Světem Novontý s tým, že Boráros je pre mnohých obrovská hviezda už len kvôli svojej osobnosti a Instagramu. Zároveň má okrem množstva fanúšikov aj veľa hejterov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia