Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. novembra 2020, 14:19
Čas čítania 0:30
Viktor Kniš

Gábor Boráros neberie steroidy, vezme ťa však so sebou rozbiť sa na Balaton. MMA zápasník číta komentáre hejterov

REFRESHER GÁBOR BORÁROS
Uložiť Uložené

Obľúbený aj nenávidený zápasník Gábor Boráros odpovedal na komentáre svojich hejterov, ktorým vadí, ako sa správa na Instagrame a mnoho ďalších momentov.

Najnovším hosťom v našom dlhoročnom formáte Interhejty je MMA zápasník Gábor Boráros, ktorý sa preslávil pod organizáciou Oktagon. Ako sám uvádza, diskusiu pod svojimi príspevkami čítať nezvykne, išlo teda o jeho premiérový kontakt s hejtermi, ktorí mu však v konečnom dôsledku svojimi názormi ublížiť nedokážu. 

Niektorí ho kritizujú za výkony v klietke, iným vadí, ako sa správa mimo nej. Nájdu sa aj ľudia, ktorí ho podozrievajú, že berie steroidy a niektoré komentáre sa týkajú aj jeho návštevy festivalu Balaton. Sarkasticky pozval hejtera na ďalšiu návštevu tejto kultúrnej udalosti so sebou a ponúkol sa, že mu zaplatí aj ubytovanie. 

Gábora vo všeobecnosti negatívne komentáre skôr pobavili, dostal však príležitosť uviesť niektoré momenty zo svojho života na pravú mieru a zároveň skonštatoval, že s niektorými svojimi sledovateľmi aj súhlasí. 

Odporúčané
Týchto 5 MMA zápasníkov to má naozaj dobre našliapnuté. Dotiahnu to v budúcnosti tak ďaleko ako Lajoš Klein alebo Attila Végh? Týchto 5 MMA zápasníkov to má naozaj dobre našliapnuté. Dotiahnu to v budúcnosti tak ďaleko ako Lajoš Klein alebo Attila Végh? 5. novembra 2020, 14:28
Domov
Zdieľať
Diskusia