Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. januára 2021, 8:53
Čas čítania 0:50
Adam Novosad

Muž potajomky tri mesiace býval na letisku v Chicagu, lebo sa bál koronavírusu. Kŕmili ho náhodní cestujúci

NEWS LETISKO
Uložiť Uložené

Na letisko sa tak skoro nevráti.

Strach z koronavírusu dohnal 36-ročného Adityu Singha k zúfalému rozhodnutiu. V posledných troch mesiacoch sa ani nepohol z letiska O’Hare International Airport v americkom meste Chicago, kde sa potajomky skrýval práve preto, že sa bál nákazy koronavírusom, uvádza AP.

Singh pochádza z Kalifornie, a tak autority nevedia, prečo pricestoval práve do Chicaga. Muž nie je zamestnaný, a tak ho na letisku nikto nehľadal, pričom v zabezpečenej časti tamojšieho terminálu by zrejme zostal dlhšie, keby ho náhodou nezazreli zamestnanci a nekonfrontovali ho.

Prekvapený chlapík sa identifikoval preukazom, ktorý pred pár mesiacmi nahlásil jeden z manažérov letiska ako stratený. Nevedno, či ho Singh ukradol, alebo len našiel, avšak bezpečnostná služba muža okamžite z letiska vyviedla a zavolala políciu.

Vo svojej obhajobe tvrdil, že preukaz len našiel a prežíval vďaka náhodným cestujúcim, ktorí ho kŕmili jedlom, keď ho už nechceli.

Odporúčané
Ľuboša Blahu a Eduarda Chmelára vyhodili z Akadémie Policajného zboru: Obrovská strata pre ľudstvo, ironicky reaguje Naď Ľuboša Blahu a Eduarda Chmelára vyhodili z Akadémie Policajného zboru: Obrovská strata pre ľudstvo, ironicky reaguje Naď 18. januára 2021, 21:40

Singh skončil na súde, kde čelil obvineniu z nedovoleného preniknutia do zabezpečenej zóny letiska a krádeže. Sudkyňa však bola k mužovi zhovievavá a uložila mu kauciu len vo výške tisíc dolárov, po ktorej zložení môže odísť domov, ale na súd sa vráti koncom januára. Na chicagské letisko má však už zákaz vstupu.

Domov
Zdieľať
Diskusia