Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. januára 2021, 20:25
Čas čítania 0:29
Viktor Kniš

Momo: Kokaín neznášam, na koronavírus verím (Rozhovor)

REFRESHER MOMO
Uložiť Uložené

Momo poropzrával viac o tom, ako sa zmenilo jeho vnímanie pandémie, ale aj o poslednom albume Extras.

Momo vydal v minulom roku ďalší album s názvom Extras a potvrdil tak pozíciu jedného z najaktívnejších interpretov v slovenskom rape za poslednú dekádu. V našom rozhovore potvrdil, že aj keď v minulosti pandémiu zľahčoval, dnes už verí, že je koronavírus problémom. Presvedčilo ho, keď aj v svojom okolí znaznamenal niekoľko pozitívnych prípadov. 

S Momom sme sa pobavili aj o jeho najnovšom projekte a pracovnom aj súkromnom živote. Prezradil nám, ako je na tom momentálne so vzťahmi na scéne a prečo sa od roku 2019 jeho život výrazne zmenil.

Dozvieš sa tiež, ako prebiehala tvorba skladby pre bojovníka Vlastu Čepa, v ktorej Momo rapuje po srbsky. Keďže tomuto jazyku vôbec nerozumie, so známym zápasníkom si museli sadnúť a zložiť text slovo po slove. 

Odporúčané
Rytmus: Novinári humor pochopili, len chceli využiť moje meno v titulkoch. Zaočkovať sa dám, keď to bude vyžadovať situácia Rytmus: Novinári humor pochopili, len chceli využiť moje meno v titulkoch. Zaočkovať sa dám, keď to bude vyžadovať situácia 13. januára 2021, 17:07
Domov
Zdieľať
Diskusia