Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. januára 2021, 16:37
Čas čítania 0:40
Jakub Paulík

Matovič chce protekčné očkovanie trestať pokutou 10 000 €

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Premiér reaguje na incident s Dominikou Cibulkovou a jej manželom.

Premiér Igor Matovič požiadal ministra zdravotníctva Mareka Krajčího, aby jeho rezort pripravil legislatívu, ktorá by trestala prednostné očkovanie.

Odporúčané
Kaufland sa zabáva na Dominike Cibulkovej. Z jej prednostného očkovania si spravili reklamu Kaufland sa zabáva na Dominike Cibulkovej. Z jej prednostného očkovania si spravili reklamu 10. januára 2021, 21:08

Ak si niekto myslí, že si urobí biznis z protekčného očkovania svojich známych, tak je na veľkom omyle. Požiadal som pána ministra zdravotníctva, aby do zajtra prišli jeho legislatívci s takou zmenou, ktorá umožní udeliť pokutu 10 000 € za KAŽDÉ zlyhanie tomu zdravotníckemu zariadeniu, ktoré kohokoľvek uprednostní, alebo zaočkuje bez náležitej evidencie,napísal na svojom Facebooku.

Premiér tak reaguje na kauzu s Dominikou Cibulkovou a jej manželom Michalom Navarom, ktorí sa dali zaočkovať proti koronavírusu, i keď ešte neboli na rade. Tento incident vyvolal vlnu kritiku a obavy, že by sa podobným spôsobom mohli zaočkovať aj iné prominentné osoby.

Domov
Zdieľať
Diskusia