Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2021, 21:08
Čas čítania 0:43
Jakub Paulík

Kaufland sa zabáva na Dominike Cibulkovej. Z jej prednostného očkovania si spravili reklamu

NEWS DOMINIKA NAVARA CIBULKOVÁ KAUFLAND
Uložiť Uložené

Reťazec supermarketov sa rozhodol využiť aktuálnu tému.

Dominika Cibulková a jej manžel Michal Navara sa nechali prednostne zaočkovať, čím na seba privolali vlnu kritiky. K incidentu sa okrem iného vyjadrili aj vysoko postavení štátnici, ako minister zdravotníctva Marek Krajčí či premiér Igor Matovič. Dlho neotáľala ani spoločnosť Kaufland, ktorá sa rozhodla horúcu tému využiť v reklame.

Odporúčané
Ministerstvo zdravotníctva pozýva Dominiku Cibulkovú na dobrovoľnú brigádu v nemocnici Ministerstvo zdravotníctva pozýva Dominiku Cibulkovú na dobrovoľnú brigádu v nemocnici 10. januára 2021, 18:52

Na sociálnej sieti Facebook spustili propagovaný príspevok, ktorým narážajú na vakcináciu známej tenistky v kombinácii s jej priezviskom. „Na očkovanie si väčšina z nás musí ešte počkať, no posilňovať svoju imunitu môžete aj teraz,“ napísali a nižšie priložili fotografiu cibule.

Domov
Zdieľať
Diskusia