Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2021, 18:52
Čas čítania 0:54
Jakub Paulík

Ministerstvo zdravotníctva pozýva Dominiku Cibulkovú na dobrovoľnú brigádu v nemocnici

ZDRAVIE DOMINIKA NAVARA CIBULKOVÁ OČKOVANIE
Uložiť Uložené

Prednostné očkovanie ministerstvo jednoznačne odmieta.

Dominika Cibulková ani jej manžel Michal Navara nepatria do prvej línie ľudí, ktorí sa majú zaočkovať proti koronavírusu, no napriek tomu si dokázali vybaviť vakcináciu. Dominika Cibulková tvrdí, že sa v nemocnici iba informačne spýtala, kedy sa bude môcť zaočkovať. K vakcinácii sa teda vraj dostala omylom.

Veľmi rada akýmkoľvek ďalším spôsobom pomôžem v osvetovej kampani na podporu vakcinácie,“ napísala tenistka. Ministerstvo vzalo Dominiku Cibulkovú za slovo a ponúklo jej, aby prišla pracovať do nemocnice ako dobrovoľníčka.

Vítame, že sa pani Cibulková dodatočne vyjadrila, že chce pomôcť v osvetovej kampani. V tejto chvíli by najlepšou formou kampane bola dobrovoľná práca v nemocniciach a následné informovanie o vážnosti ochorenia COVID-19 a dôležitosti očkovania,“ napísal administrátor facebookovej stránky MZ SR.

Domov
Zdieľať
Diskusia