Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2021, 19:23
Čas čítania 1:09
Adam Novosad

Vladka Weissa obvinili, že sa ako Cibulková nechal zaočkovať prednostne. Teraz žaluje stránku, ktorá o ňom klamala

ŠPORT DOMINIKA NAVARA CIBULKOVÁ OČKOVANIE SLOVENSKO VAKCÍNA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovenský futbalista kategoricky odmietol, že by sa nechal zaočkovať ako Dominika Cibulková.

Slovensko sa v nedeľu 10. januára dozvedelo správu, že sa bývalá tenistka Dominika Cibulková nechala prednostne zaočkovať proti koronavírusu, aj keď podľa vakcinačného plánu nemala prísť na rad ešte niekoľko mesiacov. Onedlho vyplávalo na povrch, že zaočkovali nielen ju, ale aj jej partnera, a tak sa Slováci patrične hnevali.

Na sociálnych sieťach sa však objavila fotografia z bratislavskej nemocnice, kde Dominiku Cibulkovú očkovali. V podobnom čase na chodbe nemocnice vraj zachytili futbalistu Vladimíra Weissa mladšieho, o ktorom následne jeden zo slovenských webov o športe napísal, že sa mal údajne zaočkovať prednostne rovnako ako Cibulková. Nešlo však o pravdivú informáciu. 

Odporúčané
Premiér Matovič reaguje na prednostné očkovanie Dominiky Cibulkovej: Je to zbytočné zlyhanie Premiér Matovič reaguje na prednostné očkovanie Dominiky Cibulkovej: Je to zbytočné zlyhanie 10. januára 2021, 16:20
Vladimír Weiss ml. tak v poobedňajších hodinách zverejnil status na Facebooku, v ktorom vysvetľuje, že k žiadnemu očkovaniu nedošlo a ani sa nechystá nijak prednostne preskakovať ľudí v poradovníku. 
 
„Rázne odmietam pravdivosť zverejnenej informácie. Nebol som nikdy očkovaný žiadnou vakcínou na COVID-19 a v nemocnici som nikdy za týmto účelom ani nebol. V nemocnici som bol dňa 08.01.2021 (piatok) výlučne ako doprovod môjmu futbalovému spoluhráčovi, ktorý bol na kontrolnom röntgene,“ napísal v statuse. Zverejnenie takejto informácie ho podľa vlastných slov výrazne poškodilo na mene.
 

Dňa 10.01.2021 (nedeľa) bola na webovom portáli www.x.sportky.zoznam.sk publikovaná informácia, že som mal byť...

Posted by Vladimir Weiss ml. on Sunday, January 10, 2021

Známy slovenský futbalista sa preto rozhodol brániť na súde. „Zverejnené informácie ma hrubo očiernili nielen v očiach športových fanúšikov, ale v očiach celej verejnosti, ktorá veľmi citlivo vníma súčasnú situáciu v súvislosti s pandémiou COVID-19. Keďže zverejnené informácie značnou mierou ohrozili moju vážnosť v očiach celej verejnosti, podávam trestné oznámenie pre podozrenie zo spáchania trestného činu ohovárania,“ napísal a poznamenal, že zverejnený článok zasiahol do jeho osobnostných práv.

Vladimír Weiss ml. zakončil svoj príspevok tým, že rešpektuje všetky nariadenia vlády, pretože mu pred Vianocami na ochorenie Covid-19 zomrel jeden z rodinných príslušníkov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia