Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
8. januára 2021, 18:13
Čas čítania 1:21
Daniel Mikolášik

Kanye West a Kim Kardashian zvažujú rozvod? TikTokom sa šíria teórie, že raper spáva so známym vizážistom

OSOBNOSTI KANYE WEST
Uložiť Uložené

Jeffree Star sa na celej kauze, ktorej sa nevedomky stal súčasťou, iba zabáva.

V posledných dňoch sa médiami, no predovšetkým bulvárom, šíria informácie, že dvojica Kanye West a Kim Kardashian po siedmich rokoch manželstva zvažuje rozvod. Blízke zdroje z prostredia hviezdneho manželského páru prezradili stanici CNN, že pár už niekoľko mesiacov žije oddelene.

Zatiaľ čo Kanye si užíva pokojné chvíle na svojom ranči vo Wyomingu, Kim spoločne s deťmi zostali v Kalifornii. Podľa údajne dobrého rodinného priateľa Westovcov, ktorý chcel zostať v anonymite, boli Kim a Kanye aj v manželskej poradni, kde diskutovali o rozvode.

Odporúčané
Kanye West tvrdí, že sa roky pokúša o rozvod s Kim Kardashian a jej matka je rasistka Kanye West tvrdí, že sa roky pokúša o rozvod s Kim Kardashian a jej matka je rasistka 22. júla 2020, 19:17

Iný zdroj zas tvrdí, že téma rozvodu je na stole už dlhšie, no nie je to spôsobené žiadnym škandálom. Kim sa doteraz snažila rozvodu zo všetkých síl zabrániť. Dvojica má vraj naďalej veľmi priateľský vzťah a obaja rovnako dobre vychádzajú aj so svojimi 4 deťmi.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian West (@kimkardashian)

To, či láska a city medzi párom skutočne vychladli, sa však s istotou povedať nedá. Ani jeden z nich totiž túto informáciu doposiaľ nepotvrdil. CNN však tvrdí, že kvôli sporu si influencerka a hviezda televíznej reality šou Keeping Up with the Kardashians najala rovnakú advokátku, ako počas rozvodu s bývalou NBA hviezdou Krisom Humphriesom v roku 2013.

„Kim má prácu a projekty, ktoré sú pre ňu dôležité a Kanye má svoje. Ich životy sa príliš neprekrývajú,“ uviedol zdroj. Osobný majetok manželov sa odhaduje na 1,8 miliardy eur, pričom o miliardu sa pričinil práve Kanye. Dvojica spoločne investovala do mnohých nehnuteľností či vozového parku. 

Okrem toho sa na TikToku začala objavovať bizarná konšpiračná teória, podľa ktorej je dôvodom škrípania manželstva dvojice údajný, nikým nepotvrdený románik medzi Kanyem a beauty blogerom Jeffree Starom. Ten sám osobne však túto konšpiráciu vyvrátil a povedal, že s raperom nikdy nespal.

Odporúčané
Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja 21. septembra 2023, 9:30

Známy make-up artista zverejnil video, v ktorom uvádza veci na pravú mieru. Povedal, že jediným základom týchto bizarných teórií môže byť fakt, že obaja bývajú vo Wyomingu. „Aktuálne som slobodný a s nikým nespávam,“ uviedol Jeffree. Dodal tiež, že preferuje vyšších mužov a na celej kauze, ktorej sa nevedomky stal súčasťou, sa iba zabáva.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jeffree Star (@jeffreestar)

Domov
Zdieľať
Diskusia