Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2021, 6:55
Čas čítania 0:53
Daniel Mikolášik

Ženy nemali na Vianoce čo jesť, tak pre deti kradli v supermarkete. Policajt im namiesto zatknutia zaplatil za nákup

ZAUJÍMAVOSTI KRÁDEŽ POLICAJT VIANOCE
Uložiť Uložené

„Sám mám dve dievčatá v podobnom veku, ako ich deti, takže ma to dosť zasiahlo“ uviedol dôstojník.

Policajného dôstojníka Matta Limu z mesta Somerset v americkom štáte Massachusetts pred Vianocami privolali do supermarketu Stop&Shop kvôli krádeži, o ktorú sa mali pokúšať dve ženy s dvomi malými deťmi. Niektoré potraviny totiž nevyložili na pult, ale rovno si ich vložili do tašiek.

Ako informuje New York Post, policajt si všimol, že ide o nie veľmi zabezpečené rodiny, ktoré sa snažili ukradnúť len jedlo, aby mali čo jesť na Vianoce. Ich príbeh sa ho dotkol natoľko, že namiesto ich zatknutia sa rozhodol, že im venuje darčekovú kartu na nákup v hodnote 250 amerických dolárov, aby mali jedlo z čoho zaplatiť.

Odporúčané
Ego bojoval s popieračmi koronavírusu aj extrémistami, Franto a Fobia Kid sa udobrili. Toto sú najsvetlejšie momenty domáceho rapu Ego bojoval s popieračmi koronavírusu aj extrémistami, Franto a Fobia Kid sa udobrili. Toto sú najsvetlejšie momenty domáceho rapu 1. januára 2021, 12:30

„Sám mám dve dievčatá v podobnom veku, ako ich deti, takže ma to dosť zasiahlo“ uviedol dôstojník Lima. Dojalo ho, keď zistil, že jedna zo žien, ktoré kradli, je matkou dvoch detí, je bez práce a jedlo kradla, aby mohla prestrieť na štedrovečerný stôl. „Len som sa pokúsil vžiť do kože tej rodiny a prejaviť trochu empatie,“ hovorí Lima.

Somersetský policajný prezident George McNeil za tento veľkorysý čin policajta Limu pochválil. „Tento prípad je skutočným svedectvom dobrosrdečnej povahy a rozhodovania policajného dôstojníka,“ uviedol prezident zboru v oficiálnom vyhlásení.

Domov
Zdieľať
Diskusia