Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. januára 2021, 14:06
Čas čítania 1:01
Viktor Kniš

Justin Bieber sa stáva boxerským šampiónom. V motivačnom videoklipe pripomína Rockyho

HUDBA JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Obľúbený spevák vstupuje do roka 2021 s novinkou Anyone, ktorú sprevádza aj prepracovnaý videoklip.

Justin Bieber vydáva videoklip s názvom Anyone, ktorý si berie inšpiráciu z filmov o Rockym. Najprv poctivé tréningy a tvrdá drina, neskôr veľké množstvo vyhratých zápasov. A to všetko vo veľkej pokore po boku milovanej ženy.

Justin si dal kvôli videoklipu zamaskovať tetovania a pravdepodobne sa pri jeho tvorbe aj poriadne zapotil. Text je už tradične venovaný jeho milovanej Hailey. Práve tej môžu všetci poslucháči ďakovať, že je dnes opäť plnohodnotnou súčasťou hudobného priemyslu

Aj keď to tak najprv vôbec nevyzeralo, spevák sa v roku 2020 vo veľkom štýle vrátil medzi aktívnych interpretov novým albumom Changes. Ten sa dočkal obrovského záujmu aj napriek tomu, že s ním nemal možnosť koncertovať. Dokumentárna séria o tvorbe projektu však ukázala, ako veľmi dokázala v Justinovi manželka vzbudiť sebavedomie. 

Justin si prešiel v posledných rokoch duševnými problémami, o ktorých otvorene komunikoval na sociálnej sieti, aby tak zvýšil povedomie o tejto problematike. Otvorene priznal, že žil roky život popovej hviezdy, ktorú využívali a nemal nikoho, komu by mohol dôverovať. 

Odporúčané
TOP 10: Najlepšie slovenské rapové skladby druhej polovice roka 2020 TOP 10: Najlepšie slovenské rapové skladby druhej polovice roka 2020 31. decembra 2020, 13:30

S albumom Changes sa Justin dostal aj do nominácii na Grammy. Spokojný však napriek tomu nie je, nominácie totiž získal v troch popových kategóriách.

A to aj napriek tomu, že on sám si myslí, že ide o R&B album. Aj keď nechce vyznieť ako nevďačný človek, konštatuje, že k tomuto žánru má oveľa bližšie ako ku klasickému popu. „Už počas dospievania som obdivoval R&B hudbu a chcel som vytvoriť projekt, ktorý by stelesňoval tento zvuk. Je pre mňa zvláštne, že nebol zaradený do tejto kategórie,“ konštatuje spevák a menuje aj hudobné prvky, ktoré porota nezohľadnila.

Domov
Zdieľať
Diskusia