Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2021, 12:55
Čas čítania 3:47
Richard Balog

Móda Refresher: Rozhodni, ktorá Slovenka alebo Češka vytiahla v roku 2020 najlepší outfit

Móda Refresher: Rozhodni, ktorá Slovenka alebo Češka vytiahla v roku 2020 najlepší outfit
Zdroj: Instagram / @andicsinger
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Vo výbere nechýbajú naše obľúbené influencerky, ale ani známe tváre ako Michaela Kocianová, Zorka Hejdová či Monika Marešová.

Oslavy príchodu nového roka máme všetci za sebou a s čistou hlavou sa môžeme pustiť do plnenia predsavzatí. V krátkosti sa avšak ešte obhliadneme za uplynulými 12 mesiacmi a spoločne vyberieme najlepší outfit zo slovenských a českých ulíc

Predovšetkým ženy z našich končín sú pri vyskladávaní svojich outfitov čoraz odvážnejšie a o zaujímavé kombinácie tak nemáme núdzu. Domáce módne influencerky či modelky sú skvelou inšpiráciou a nasledujúce riadky ťa o tom presvedčia. V ankete na záver nezabudni zahlasovať  za svoju favoritku. 

Odporúčané
Najdôležitejšie módne momenty v roku 2020: Divadelné bábky nahradili modelky či návrat zabudnutých trendov zo začiatku milénia    Najdôležitejšie módne momenty v roku 2020: Divadelné bábky nahradili modelky či návrat zabudnutých trendov zo začiatku milénia 30. decembra 2020, 9:25

Petra Macková - @pepamack 

Atraktívna Slovenka, ktorá už dlhé roky žije v Austrálii, kde patrí medzi najvýraznejšie tváre na sociálnych sieťach. Petra je v našich očiach samostatnou kategóriou a jej módny vkus inšpiruje už viac ako milión  žien na celom svete. 

Štíhla tmavovláska si nielen nás získala svojou sofistikovanosťou, sexepílom a v neposlednom rade nenúteným prejavom, vďaka ktorému vyzerá skvelo takmer vo všetkom, čo si oblečie. V roku 2020 predviedla desiatky zaujímavých outfitov, spomedzi ktorých bolo náročne vybrať len jeden.  

Ide o veľmi jednoduchú kombináciu ľahkého kabátu známej slovenskej značky NEHERA, voľných nohavíc bassike, ikonických tenisiek Superstar od adidas Originals v minimalistickej úprave Prada a oválnych slnečných okuliarov Bottega Veneta. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Petra (@pepamack)

Natália Körnerová - @natykerny

Rovnako ako Petra Macková, tak aj Natália vsádza predovšetkým na jednoduché kombinácie a ide jej to perfektne. Bývalá partnerka rapera PIL C-ho ukrýva vo svojom šatníku množstvo high-end kúskov, ktoré vyvážene dopĺňa o známe modely tenisiek vďaka partnerstvu s Footshopom

Odporúčané
Outfit check z prvého radu na Pasienkoch: Luca Brassi10x so zlatými zubami či Ivana Tattoo Art v súprave Gucci za tisíce eur Outfit check z prvého radu na Pasienkoch: Luca Brassi10x so zlatými zubami či Ivana Tattoo Art v súprave Gucci za tisíce eur 18. apríla 2024, 11:00

V roku 2020 si naše srdcia okrem iného získala aj týmto veľmi ľahkým outfitom s bielymi topánkami značky Dr. Martens.  Kombinácia ako stvorená na večernú prechádzku v letných mesiacoch. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @natykerny

Alexandra Sedláčková - @alexsedlackova

Alexandra Sedláčková patrí medzi najobľúbenejšie módne influencerky. Sympatická rodáčka z Prahy, ktorej nikdy nechýba úsmev na tvári nemá striktne vyhradený štýl obliekania a jeden deň ju vidíme v elegantnej róbe LAFORMELA a druhý si následne užíva krásy prírody v športovo ladených kúskoch.  

Domov
Zdieľať
Diskusia