Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. decembra 2020, 8:47
Čas čítania 0:28
Jakub Paulík

Bývalého policajného funkcionára Pavla Vorobjova prepustili z väzby

NEWS
Uložiť Uložené

V údajnej skupine Norberta Bödöra sa mal nachádzať na treťom poschodí.

Pavla Vorobjova obvineného v kauze Očistec a z nezákonných lustrácií novinárov pustili znova na slobodu. Denník N informoval, že Vorobjov začal spolupracovať s orgánmi činnými v trestnom konaní. Vorobjov pôvodne tvrdil, že pre vtedajšieho policajného prezidenta Tibora Gašpara lustroval novinára Jána Kuciaka. Neskôr svoju výpoveď odvolal.

Odporúčané
Bývalý funkcionár z NAKA: To, že Milan Lučanský údajne prijal úplatok 510 000 €, ma neprekvapilo (Rozhovor) Bývalý funkcionár z NAKA: To, že Milan Lučanský údajne prijal úplatok 510 000 €, ma neprekvapilo (Rozhovor) 10. decembra 2020, 9:30

Vo väzbe sa nachádzal do 15. decembra a následne sa na krátku chvíľu ocitol na slobode. Podľa TV JOJ ho vtedy prepustila inšpekcia, no ihneď po východe z väznice ho znova zadržala polícia. Prokurátor nepodal návrh na jeho väzbu, a tak ho dnes znova prepustili.

Domov
Zdieľať
Diskusia